Skocz do zawartości

Ludzie pomóżcie!!!

igoro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zrobiłem około 3 mieś. temu stronke- www.poltronik.pl , którą wypozycjonowałem. W googlu po jakimś czasie (ok. 2tyg) pojawiła się z opisem.Jednak nie na długo, bo nagle zniknęła,a teraz od ok. 2 tyg. jest sama nazwa strony, bez żadnego opisu. Co może mieć wpływ na takie zachowanie??

Czlowieku... sam sobie pomoz, poczytaj troche forum, a zanim zadasz pytanie z prosba o pomoc w naglej, pilnej i nietypowej sperawie poczytaj troche... czemu my mamy poswiecic Tobie czas wyjasniajac wszystko, jak Ty nie chcesz tego czasu poswiecic azeby przeczytac cos, co niedawno bylo szczegolowo omawiane. Milej lektury.

Gdybym mógł sam sobie pomóc to bym nie pisał postu. Ale skoro nie udało mi się to piszę na forum... bo chyba po to one jest. Szukałem już wielu odpowiedzi i... chyba zaczynam się gubić... Więc jeżeli dla Ciebie jest to strata czasu, to myslę że niepotzrebnie cokolwiek piszesz. PROŚBĘ KIERUJĘ DO TYCH DLA KTÓRYCH TO NIE BĘDZIE PROBLEMEM...

to w takim razie zamiast szukac, to po prostu poczytaj troche w dziale "Google" i w dziale "Pozycjonowanie stron internetowych", a takze polecam "Analiza Ciekawych Stron Internetowych". Pomaga.

Poza tym zero3 dal juz linka.

Albo szukaj albo czytaj - o, tak, a najlepiej po prostu poszperaj na forum, czytaj na biezaco i "wstecz".

Nie przesadzasz "trochę" z tymi H1 i nasyceniem twoimi słowami kluczowymi..... Myślisz, że jak powtórzysz przykładowo 20 razy w H1 będziesz na pierwszym miejscu.... Raczej bardzo szybko wylecisz całkowicie z indexu.... Nie na tym na szczęście to polega.

8)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

"... www.poltronik.pl , którą  wypozycjonowałem. Co może mieć wpływ na takie zachowanie??

Tak jak

Nie przesadzasz "trochę" z tymi H1 i nasyceniem twoimi słowami kluczowymi....

opanuj sie z tymi kluczami - predzej bedziesz nizej niz wyzej.

Pozdrawiam

rpnet

H1 i H2,3...... to nie jest magiczny znacznik - klucz do sukcesu i im więcej tym lepiej. H1 określa nagłówek czyli cos ważnego. Dla zobrazowania weźmy stronę gazety gdzie tytuł artykułu to taki nagłówek H1 .... Z tego prostego przykładu wynika, iż artykuł z 10 nagłówkami i to w dodatku takimi samymi jest całkowicie bezsensowny. Tak właśnie działa algorytm wyszukiwarki, poza tym jeśli cały artykuł w tym wypadku treść twojej strony składa się z tych samych słów nie licz, że google potraktuje to pozytywnie. Potraktuje jako bezwartościowy tekst, czyli w twoim wypadku bezwartościową stronę. Google "nie potrafi" odczytać zawartości *swf-a.

Wiec się nie dziw, że strony bezwartościowe z punktu widzenia algorytmu google występują jako sam link!

Widzę, że te same techniki nasycania [niczym wody sodowej C02 ....może uderzyć do głowy] prowadzące do deindexacji ta "firma webdesingowa" autor Twojej strony stosuje również i na innych swoich "produktach".....

;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

POLTRONIK, CASHMAN, DL 2000, LICZARKA, LICZENIE, LICZARKA DO BILONU, OBSłUGA PIENIĘDZY, LICZARKA DO BANKNOTÓW, MINIATUROWE DRUKARKI, MENNICA, BILON, BANKNOTY, GOTÓWKA, PRODUCENT LICZAREK DO BILONU I BANKNOTÓW, MINIATUROWE LICZARKI

POLTRONIK, CASHMAN, DL 2000, LICZARKA, LICZENIE, LICZARKA DO BILONU, OBSłUGA PIENIĘDZY, LICZARKA DO BANKNOTÓW, MINIATUROWE DRUKARKI, MENNICA, BILON, BANKNOTY, GOTÓWKA, PRODUCENT LICZAREK DO BILONU I BANKNOTÓW, MINIATUROWE LICZARKI

To jest jakaś przesada to ci jest niepotrzebne

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności