Skocz do zawartości

Zmiana sortowania

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dziś wchodzę w raporty, np. z wczoraj a tam bałagan, zawsze to było posortowane wg. zarobków, a teraz wg. no właśnie wg. czego? totalny chaos. Też tak macie?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 5 tygodni później...

Cieszę się, pisałem do nich w tej sprawie ;)

Witamy Państwa,

Dziękujemy za wiadomość.

Dziękujemy zwrócenie nam uwagi na tę sprawę. Przesłaliśmy Państwa wiadomość do naszego zespołu inżynierów, którzy bliżej przyjrzą się tej sprawie.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności