Skocz do zawartości

Filtr w google - domena przesunięta na ostatnie miejsca w wynikach wyszukiwani

cinek

Rekomendowane odpowiedzi

@cinek - ale skoro w innych wyszukiwarkach jesteś na topach to jednak fraza łatwa inaczej byś tam się nie znalazł, więc to co zrobiłeś to desperados.

Po wyjściu z filtra będziesz miał takie śmieszne skoki - 20 pozycja - 100 pozycja - 20 pozycja -110 pozycja - 10 pozycja - brak wyników - 5 pozycja itd, ale po kilku miesiącach (następnych 2-3) Ci się unormuje na tych lepszych :-D

Ilość linków wg mnie nie ma wpływu na długość siedzenia w filtrze - kilka (naście) razy miałem filtry właśnie na bardzo ciężkie frazy ale zawsze mi się udawało wyjśc po updacie PR. Filtr po trzech linkach dostałem na frazę "last minute", było to dla młodej domeny. Teraz mogę pakować linki "last minute" jak w gęś.

Nie są łatwe, tylko punktów baaaaaaaaaaaaaardzo dużo, a i strona nieźle zoptymalizowana..

W każdym razie, odnosząc się do tego co napisałeś - czekam cierpliwie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności