Skocz do zawartości

Prezent na gwiazdkę dla dziewczyny / żony / kochanki

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

karnet do SPA, solarium, kosmetyczki lub czegoś podobnego

sliska sprawa z powyzszym, nie kazda dziewczyna smazy sie w solarium, poza tym niektore moglyby to odebrac jako sugestie, ze cos z nimi nie tak skoro potrzebuja karnetu do kosmetyczki ;)

Jak znasz dziewczyne jakis czas to na pewno przypomnisz sobie jakas wskazowke. Jesli nie - zawsze mozesz kupic perfumy, ksiazke, plyte (przy czym tez wypadaloby wiedziec conieco o guscie wybranki). :)

Powodzenia... :)

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 9 lat później...

Gdzieś znalazłem taką odpowiedź na takie samo pytanie

"Kapcie i wibrator. Jak jej się kapcie nie spodobają to niech się pierd...."

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

zestaw do hybryd neonail ucieszy wiele kobiet.

zapomniałas podlinkować czy czekasz z tym na rozwój szeptu ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Proponuję obserwować co dziewczyna/żona przegląda w necie, zawsze się sprawdza.Moja żona ostatnio przeglądała często ofertę sklepów jubilerskich, szczególnie kolczyki.No to kupiłem i sprawdziło się że o to chodzi (już wie co dostanie).

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Proponuję obserwować co dziewczyna/żona przegląda w necie,
A jak będzie przeglądać akcesoria do pielęgnacji brody a "TY" nie masz brody, to dopiero będzie :olaboga:  szook

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wczoraj żona zamawiała pizzę z mojego kompa,
To już wieszesz panie szanowny, co kupić żonie > LAPTOPA :paker:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności