Skocz do zawartości

Zróbmy porządną bazę wp i ml do Addera 5

Adam Krywko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Co najmniej jedna osoba się wykruszyła, więc jakby ktoś się chciał przyłączyć to pisać do mnie.

Tak czy inaczej kończymy w ciągu kilku najbliższych dni, więc wymagana mobilizacja.

Potem możemy porozmawiać o innych formach współpracy.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Droga przez mękę ale jednak się udało :(

Dzięki wszystkim, którzy pomogli.

Dla tych, którzy chcieliby podjąć się czegoś podobnego w przyszłości:

- konkretne terminy realizacji zadań

- bardzo dokładne instrukcje (starałem się, a i tak przeoczyłem jedną istotną rzecz)

- plan awaryjny, na wypadek gdy 1/3 osób zniknie bez uprzedzenia

- dużo cierpliwości :D

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

He he he. Niestety jak widać nie ma lekko , chyba na przyszłośc by sie przydał jakiś system przypominania dla osób które biorą udział w przedsięwzięciu. Ja sam musiałem dostać trzy razy przypomnienie od Adama wiec też żem sie nie spisał. Ogolnie z projektami wspólnymi jest zawsze problem np. ze dwa dni temu szukałem osób chetnych aby zrobić polskie tłumaczenia do SUGAR CRM 5. I jak na razie projekt jest w 27% zrobiony z czego ja wykonałem dużą cześć. Czyli jak widać jeżeli che sie coś zrobić wspólnie to i tak samemu należy zrobić większość :( (a ja nawet wysmarowałem piękny system do tłumaczenia aby nic nie trzeba było zapisywać u siebie na dysku, wszystko przez przeglądarkę )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności