Skocz do zawartości

Dziękuje Wam za 2007 rok

Daniel Kędzierski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mi tak na samej pozycji nie zalezy, chyba ze w nocy ;)

A inni tak malo ŚWIĄTECZNI SĄ ? - zawsze co roku wątek życzeń był bardziej kilometrowy niż temat PR.

Licze że kazdy co Święta złoży życzenia ;).

Ja wszystkim jeszcze raz życzę POMYŚLNOŚCI, ZDROWIA - kasy nie życzę bowiem to samo przyjdzie. Ważne by mieć zdrowie na jej robienie.

Pozdrawiam

Mariusz

Szook - akoś szybko w tym roku życzenia.

A inni tak malo ŚWIĄTECZNI SĄ ? - zawsze co roku wątek życzeń był bardziej kilometrowy niż temat PR.

Może większość userów siedzi na wybranych przez siebie tematach i nie przegląda forum :)

<?php
$id="nazwa-użytkownika" //wpisz swój login
$user[$id]=$_GET['user-id'];
$zaslugi[$id]=$_GET['madreposty'];
$troll[$id]=$_GET['ban-id'];
if ($troll[$id]=="ban") header(location:www.zal.pl);
if (($user[$id]=="w porzo gościu") && (!empty($zaslugi))
{
$komu="wszystkim świetnym userom PiO";
} else
{
$komu="nie tobie";
}
?>

A ja życzę $komu Wesołych Świąt i dobrych pozycji (cokolwiek miałoby to znaczyć) :o

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Kiedyś przed świętami rysowało się choinki w Turbo Pascalu 7.0 z gwiazdek i kresek

Dziś chciało by się powiedzieć:

program choinka;

begin

funkszon choinka;

end

readln;

end

albo jakoś tak

Zdrowych i wesołych świąt, miłego spotkania w rodzinnym gronie, fałszowania przy kolendach,

U nas w wigilię będą uszka, barszcz, bigos z grzybami, ohydny kompot z suszu, śledzie, oczywiście karp i śliwowica wuja :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Pierwszy raz mam przyjemność składać życzenia na forum PiO więc..

Wszystkiego najlepszego w życiu codziennym i jak najmniej banów w Googlu :)

(fakt nie umiem składać życzeń :D)...

Jeden tekst mnie rozłożył...

Zawsze to że zbliżają się Święta Bożego Narodzenia poznawałem po reklamie coca-coli: "Coraz bliżej święta" biggrin.gif

U mnie to samo :)

Jeden tekst mnie rozłożył...
Zawsze to że zbliżają się Święta Bożego Narodzenia poznawałem po reklamie coca-coli: "Coraz bliżej święta" biggrin.gif

U mnie to samo ;)

Nie ma co się martwić, ja tam widziałem już tą reklamę miesiąc temu :)

A teraz będę oryginalny : Dziwisz się kto? :) Dziwisz się skąd? To... nahpl :) życzy wesołych świąt :)

A co do Nowego Roku to życzę Wam tylko, żebyście kaca nie mieli pierwszego dnia, a reszta sama jakoś przyjdzie :)

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

program choinka;

begin

funkszon choinka;

end

readln;

end

O ile pamiętam to nazwa funkcji nie mogła być taka sama jak nazwa programu (a ta druga była nieobowiązkowa) :)

A co do tematu:

Szooku dzięki za eleganckie życzenia! Dzięki za posty obfite! Pozdrawiam.

Pozdrawiam Was wszystkich i życzę sukcesów (choć konkurencja :)) zawodowych i prywatnych (najważniejsze) :)

Wesołych świąt (choć zawsze są wesołe), udanego sylwestra (choć zawsze jest udany) i szczęśliwego nowego roku (tu można polemizować ale oby był lepszy od poprzednich, które i tak mogły wspaniałe).

Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta :)

– Whose motorcycle is this?

– It's a chopper, baby.

– Whose chopper is this?

– Zed's.

– Who's Zed?

– Zed's dead, baby, Zed's dead.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności