Skocz do zawartości

dreamhost.com

osablood

Rekomendowane odpowiedzi

Również nie mam większych zastrzeżeń do Hostgatora. Mam tam plan Baby Crock (albo jakoś tak, za 9,95$ - widzę, że nie jest już dostępny) i przez ostatni rok nie napotkałem się z większymi problemami. Szkoda tylko, że IP nie jest tu przydzielane dynamicznie do każdej domeny jak w Dreamhoście.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@osablood płacisz co 5 lat 25 PLN w mBanku, możesz wybierać rozliczanie w USD/EUR, jak masz wazną poprzednią ekartę to wymienią Ci za darmo na nową, 5 letnią.

Niestety się mylisz. Nawet specjalnie gadałem z pracownicą banku i się dowiedziałem, że 25 PLN na rok ;)

Warto stawiać normalne strony + zaplecze na DH?

468x60.png

A jak to jest z tymi kodami promocyjnymi. Można wykorzystać tylko jeden przy rejestracji a potem w następnym roku już normalna cena?

Z tego co słyszałem, to właśnie tak jest. I nie przejdzie "wałek", że za rok wykupisz nowe konto ze zniżką - rejestrują nr kart płatniczych i z jednej karty tylko raz można wykupić hosting.

Tak słyszałem, ale czy jest to prawda, to nie ręczę ;)

Biuro Obslugi Klienta www.cal.pl bok@cal.pl

tel. +48 61 6703221

kom. +48 603892579, +48 601772245

A to widzieliście: https://blog.posmyk.info/z-dreamhost-wyciek...to-w-moje-rece/ ? Ja za konto na DreamHost podziękowałem po 2 tygodniach. Dobrze, że płaciłem kartą, bo opłat przez PayPala nie zwracają (czyli pieniądze w błoto). Dlaczego nie czytacie opinii o hostingu przed zakupem (czy ktoś widział jakieś pozytywne recenzje)?

Istnieje może jakiś odpowiednik dreamhost'a? :)
site5.com bardzo polecaja znajomi. I oplacalny przy dluzszych abonamentach

:)

Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx

Przeglądałem te wszystkie hostingi, ale wygląda na to, że żaden nie oferuje "wildcard", a mi bardzo na tym zależy. Znacie jakiś hosting z dużymi parametrami ( głównie zależy mi na trafficu >200GB, a im więcej tym lepiej ) i przede wszystkim z wildcardem ?

cena powinna być w miarę przystępna ( max 500zł / rok ), może być w Polsce lub za granicą.

z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności