Skocz do zawartości

dreamhost.com

osablood

Rekomendowane odpowiedzi

Wildcard jest dostepny z poziomu panelu na pewno na www.neteasy.pl

najwieksze konto ma tam 9 GB/90 GB ale mysle, ze da sie z nimi ponegocjowac. Ja ostatnio dokupilem sobie prywatne IP choc oficjalnie tego w ofercie nie ma !!!.

pozdrowienia.

googlerulz.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uzasadniać? Może jeszcze specjalne podania pisać? :P

w panelu administracyjnym (autorski) firmy masternet.pl można sobie bez problemu dowolnie włączać/wyłączać wildcardy dla posiadanych domen...

Ostatnio jakoś mi się wydaje, że hmm "zaprzesztali" rozbudowy panelu o nowe opcje?

Nie wiem czy ta opcja powinna byc ogolnie dostepna, ale na pewno powinna byc mozliwosc wlaczenia via mail do administratora. Tak jest chyba na wszystkich hostingach z cpanelem...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja płaciłem przez Paypal i po zaksięgowaniu kaski a trwało to z 3 sek. kliknełem przycisk Return to Dreamhost i od razu byłem już zalogowany na serwerze. Użyłem kodu PROMO200 i teraz on króluje na wszystkich forach.

Tu macie tutorial po polsku co i jak w dreamhost Dreamhost tutorial no i zawsze aktualne promo cody bo i tem PROMO200 też się pewno kiedyś skończy.

Nie do wykorzystania Hosting bez limitów | Ogłoszenia Webmasterów + Ogłoszenia drobne www.WebSpider.pl

Dreamhost wg mnie jest ok !

Już 2 lata z niego korzystam. Pierwszy rok ze zniżką, drugi już normalnie - ale bez problemu z kasy z AS za rok z góry wpłaciłem.Serwery są stabilne - chociaż raz na długi czas można zauważyć chwilowe przerwy. Ale za takie parametry i tą cenę - wg mnie warto.

Pozdrawiam

Xe41

#edit

Jedyne co mnie zbulwersowało - to ograniczenia w instalacji aplikacji na kontach shell ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności