Skocz do zawartości

dreamhost.com

osablood

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja posiadam konto na DH od lipca 2007. Mam tam dwa fora, 3 inne stronki w htm oraz sporo zaplecza. Moja opinia jest mocno pozytywna. W czasie korzystania z tego hostingu raz trafiłem na "czkawkę" serwera, trwało to około 30 minut. Dlatego polecam, za taką kasę nic lepszego nie znajdziecie.

Z tego co z nimi gadałem, to domena jest darmowa, dopóki ma się aktywne konto. Czyli jak za rok się przedłuży konto to domena dalej FREE jest. Ale jak Cię w przeciągu roku wyproszą z serwera, to trzeba płacić za tą domene.

Biuro Obslugi Klienta www.cal.pl bok@cal.pl

tel. +48 61 6703221

kom. +48 603892579, +48 601772245

Mam pytanie.

Zdecydowałem się na Dremhost, wypełniłem wszystko, przechodzę do strony płatność i.. nie czaję. :D

Mam tam do wyboru:

- Pay via Google Checkout

- Pay via Check or Money Order

Nie chcę korzystać z żadnej z nich, nie mam konta w mBanku.

Chcę dokonać płatności przez Pay Pal lub kartą Visa ale nie interesuje mnie żadna rejestracja w Google.

Kasztan165 wspominałeś, że korzystałeś z Pay Pal.

Ktoś mi podpowie jak mam dokonać wpłaty?

Pozdrawiam.

Ja mam konto prawie pol roku ale jest totalne dno load 10 to malo kiedy widze zazwyczaj to 30-40 co kilka dni 300 :-) czkawy codziennie praktycznie uptime nigdy nie wiekszy niz kilka dni tam nawet smieci juz szkoda mi stawiac. Moj serwer to eros.

Wszyscy chwala a ja totalnie nie polecam. Jedyny plus ze malo kosztowalo chyba z 80zl i ze jak zapiolem >100 domen to za free sa porozwalane na 11ip. Mam nadzieje ze kupujacy dostana lepsze maszyny jak moj ;p

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności