Skocz do zawartości

maly problem

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zostalem chyba uznany przez google za spamera,otoz gdy wpisuje sobie site: albo cos takiego to wyskakuje mi ze moge miec spywary i inne gowna.....kazda mi wpisywac durny kod,czy ktos sie z czyms takim spotkal?

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Z twojego ip generowana jest zbyt duza ilosc zapytan do googla w zbyt krotkim odstepie czasu, przez co jestes identyfikowany jako potencjalny bot, a najpewniej to zalaczyles jakis wyjatkowy syf do masowego sprawdzania site'u, pozycji, itp.. Poczekaj, do kilku godzin powinno wszystko wrocic do normy, o ile nie bedziesz zbytnio nekal google w tym czasie.

Pozdrawiam ;)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Free monitor for google jest dobry gdy nie masz zbyt wiele haseł. Zbyt wiele to do 100, powyżej tej ilości mogą wystąpić problemy o których piszesz. Spróbuj może nieco rozłożyć w czasie sprawdzanie jeśli to możliwe i się upierasz przy tym programie.

Mozesz tez ograniczyc ilosc sprawdzanych pozycji, np. do 50-70, w ustawieniach jest taka opcja.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności