Skocz do zawartości

Moja szansa z google adsense

Air_Angel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

W moim posiadaniu są następujace strony www:

https://samoksztalcenie.blogspot.com

https://www.polskie-wosjko.yoyo.pl

Jak je rozwijać aby zoptymalizować je pod program google?

W tych tematach jestem noga, mimo że html nieco znam i potrafię się odnaleść to w php nie. Mam kilka pytań dotyczących pozycjonowania ogólnie, ale nie wiem od czego zacząć.

Mógł ktoś napisać plan działania? Tak najprościej mi wytłumaczyć bo inaczej nie załapię.

Obecnie zajmuję się dodawaniem treści bo to jest najbardziej interesujące, ale chciał bym teżą coś na tym zarobioć. Prosze o jakiekolwiek rady. z góry dziękuję

Całość to więcej niż suma wszystkich składników Odwiedź moją stronę

Przede wszystkim, google to nie program, tylko wyszukiwarka. ;)

Jeżeli nie wiesz od czego zacząć to sugeruję zacząć od czytania forum.

Na początku nie myśl o zarobkach, tylko o rozwijaniu strony. Rozwijanie to między innymi tworzenie nowej treści, z naciskiem na tworzenie, bo widzę tam solidne fragmenty innych serwisów.

ps. pomyliłeś się w drugim adresie.

ps2. staraj się w miarę możliwości unikać serwisów typu yoyo. Własna domena i prosty serwer to nie jest wielki koszt, a wygląda o niebo bardziej profesjonalnie.

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Poniekąd temat też mnie interesuje, bo mam podobny serwis edukacyjny. Jak wyglądaja stawki za kliki w tej tematyce? Właśnie przed minutami wrzuciłem Adsense, ale mam wrażenie, że stawki jedno centowe..?

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Poniekąd temat też mnie interesuje, bo mam podobny serwis edukacyjny. Jak wyglądaja stawki za kliki w tej tematyce? Właśnie przed minutami wrzuciłem Adsense, ale mam wrażenie, że stawki jedno centowe..?

519 postów i takie bzdety piszesz ;)

Marsz do czytania i ogranicz posty do tych bardziej przemyślanych.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

oo o co Cie tak bulwersuje? Może napij sie kawy? Albo nie odzywaj skoro nie rozumiesz pytania?

Strona edukayjna POLSKa z wszelkimi kursami i szkołami oferującymi nauke przez internet, w tym jezykowe. Ktoś kto ma podobną tematyke, moze odp na pyt, czy kliki jakie ma, są w wiekszosci jednocentowe?

Do tych, któzy rozumieją pytanie ;)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności