Skocz do zawartości

Jaki PR mają strony z Suplementala?

radek

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli wyniki są wiarygodne, a linki z SI są bezwartościowe to jakim cudem systemy wymiany linków są skuteczne gdzie znajdujące się strony nawet w 1% nie mogą się równać z takim amazon ?

Ano właśnie. I dlatego pytam o ten temat. A ja mam odwrotne pytanie (retoryczne?) - dlaczego inne strony istnieją w indeksie i trzymają się całkiem dobrze, gdy strony biorące udział w systemach wymiany powinny je zabić?

Czy tak trudno w systemach jest sobie fundnąć 1000 linków? A wcale nie jest się na topach - i to moim zdaniem jest właśnie wynikiem linkowania z suplementala. A w sposób naturalny zdobyć 1000 linków to całkiem spore wyzwanie.

Piszę system do automatycznego rozrzucania na stronie po podstronach anchorów dla danego linku (zamiast wide side link) i chcę to robić dla stron spoza suplementala lub tym sterować. Aktualnie robię testy - i już jakieś pierwsze, niejasne jeszcze wyniki mam.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

nie wiem czy dobry bo patrze bardziej na stosunek si do reszty podstron w danym serwisie a wynik 99,5% w si nie jest zbyt zadowalający.

Poniżej to samo dla wikipedii

Supplemental Ratio for wikipedia.org:

70.34%

* Google has a total of 23300000 pages indexed from wikipedia.org

* 6910000 are in the main index

* 16390000 are in the supplemental index

To mogę uznac za zadowalający

tak na marginesie to sprawdzjąc moje wiki i dmoz mają duzo lepsze wyniki niz inny site i dla jednej wikipedi mam nawet lekko ponad 20% w si dla kilkuset tys zaindeksowanych podstron czyli prawie 80% jest w indeksie głownym według tego narzędzia

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności