Skocz do zawartości

Spam!!

lupnik

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc. Zastanawia mnie jedna rzecz. jak to jest mozliwe ze tak zespamowana strona jak www. bukmacherzy .biz juz od conajmniej roku (a podejzewam ze i kilku lat) znajduje sie na czolowych pozycjach w Google. Na pozor jest wszystko OK ale zobaczcie zrodlo tej strony (wklejcie do Pajaczka i zobaczcie podglad). Jest tam ukryty div oraz cala masa ukrytego tekstu.

Jak to sie dzieje ze strona zbudowana w ten sposob juz tyle czasu widnieje w takiej wyszukiwarce jak Google?? :shock:

Czas cos z tym zrobic 8)

JEŻU jak jest adres Twojej stronki do zwalczania tego typu przypadkow??

Albo jak mozesz uzyj swoich tajnych metod do wyrzucania oszustow :D

Czas zrobic porzadek ze spamem w wyszukiwarkach!!

Albo jak mozesz uzyj swoich tajnych metod do wyrzucania oszustow

temat tajnych metod jednak ciągle powraca :D

poza tym Jeż w swej akcji walczy tylko z masowymi spamerami typu site:u.waw.pl - "około 72,600" zindeksowanych subdomen.

Ja w sumie tez juz przestalem to tak przezywac, ale nie bede ukrywac, ze pewnie sporo spraw poszloby mi lepiej, gdyby nie ten mój "ogonek" co sie zawsze za mna ciagnie w wynikach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności