Skocz do zawartości

Czyżby G zaczeło tępić wordpressy?

kostuchryki

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdą jest jakoby google tępi strony oparte o Wordpress , trzeba tylko powiedzieć, że aby tak sie stało trzeba sie sporo postarać :)

Więc autor wątku pewnie jest zdolnym młodym adeptem sztuki walki z "Klasztoru SEOlin" :)

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Google wordpresów nie ruszy , jedynie strony które mają zawarte presell page czy takie teksty , ale nie ma się co bać , niektórzy sądzą że katalogi już nie mają mocy , a to jest gó**o prawda

Popularność zdrowych produktów zyskuje u Polaków, przede wszystkim olej kokosowy oraz chlorek magnezu sześciowodny robią furorę.  

Do tego czasu mozesz spokojnie postawic 10-15 naprawde wartosciowych, z ktorych kazda ma potencjalna szanse osignac sukces chociazby naszej-klasy, fotki czy grona. No chyba ze znajdziesz jelenia co Ci kupi to sklonowane blogi za 10 mln PLNow - pozostalo mi wiec zyczyc Ci tylko powodzenia :)

w kwesti wartości - wymienione przez Ciebie serwisy są dla mnie bezwartościowe (na jednym z nich byłem jeden raz z czystej ciekawości)

Wartość czegokolwiek jest kwestia wysoce subiektywną , więc radze w temacie wypowiadać się tylko we własnym imieniu :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Do tego czasu mozesz spokojnie postawic 10-15 naprawde wartosciowych, z ktorych kazda ma potencjalna szanse osignac sukces chociazby naszej-klasy, fotki czy grona. No chyba ze znajdziesz jelenia co Ci kupi to sklonowane blogi za 10 mln PLNow - pozostalo mi wiec zyczyc Ci tylko powodzenia :)

w kwesti wartości - wymienione przez Ciebie serwisy są dla mnie bezwartościowe (na jednym z nich byłem jeden raz z czystej ciekawości)

Wartość czegokolwiek jest kwestia wysoce subiektywną , więc radze w temacie wypowiadać się tylko we własnym imieniu :)

Moga i byc bezwartosciowe, utrzymanie tak kiepsko napisanych serwisow moze przeciez kosztlowac wiecej niz potencjalne przychody. Ale musisz sam przyznac ze jest pewna roznica miedzy nimi a Twoimi blogami, a sa to uzytkownicy tych stron. W sumie Twoje blogi tez maja uzytkownikow, a konretnie jednego - Ciebie :) Teraz jak na to patrze to mi zaczynam rozumiec Twoja definicje wartosci - dobra wartosciowa strona to taka ktora zjada malo, a najlepiej wcale BW. Ot taka odmiana filantropii.

Google żółwi zindexacją ostatnio

chyba żartujecie - ostatnio doszło do tego że google indeksuje nowe podstrony w klika minut od dodania i są one dostępne w wyniakch wyszukwiania z oznaczniem np

Sprzed 5 minut
- sam dodaję teksty i dana podstrona jest w 1-2 minut od dodania w wyniakch wyszukiwania pod hasła z tekstu

wystarczy robić strony takie jak google chce, i wbrew obiegowej opini warto dodać google analytics i mapę strony.... no ale co jeden to tu mądrzejszy

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

chyba żartujecie - ostatnio doszło do tego że google indeksuje nowe podstrony w klika minut od dodania i są one dostępne w wyniakch wyszukwiania

Z tego co mi wiadomo, to tak szybko indeksują się tylko strony zaufanych serwisów (dużych serwisów informacyjnych).

Z tego co mi wiadomo, to tak szybko indeksują się tylko strony zaufanych serwisów (dużych serwisów informacyjnych).

bzdura

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W sumie Twoje blogi tez maja uzytkownikow, a konretnie jednego - Ciebie :) Teraz jak na to patrze to mi zaczynam rozumiec Twoja definicje wartosci - dobra wartosciowa strona to taka ktora zjada malo, a najlepiej wcale BW. Ot taka odmiana filantropii.

moje blogi mają jednego uzytkownika - googlebota, to raz

wartościowa dla mnie strona=interesująca dla mnie zawartość, to dwa

a trzy to nic nie rozumiesz jak widze :)

Kolejna spiskowa teoria dziejow w ktorej ani kszty prawdy nie ma. Prawda jest jednak, ze od prawie miesiaca, ktos cos grzebie i miesza o czym mozna sie przekonac co 6-9 dni kiedy pozycje albo skacza drastycznie w dol albo spdaja i nie jest to zalezne od samego cms-a czy jak to nazwac lecz od tego ze ktos tasuje po stronie G. i tyle.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Google żółwi zindexacją ostatnio

chyba żartujecie - ostatnio doszło do tego że google indeksuje nowe podstrony w klika minut od dodania

Może źle się wyraziłem, chodziło mi o nowe strony. W moim przypadku to bywa różnie. Wczoraj postawiona strona, gdzie 1/2 to unikalny content, już dziś zaindexowana. Strona postawiona 8 dni temu, która posiada o wiele bardziej unikalną treść, więcej podstron i w ogóle nad którą więcej siedziałem - dalej niezaindexowana.

Linkuję zawsze tak samo świerzaki. :)

Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect

Ehhh .... widze ze Wy nadal nie zyjecie w jakims dziwnym swiecie, moze za duzo sie naczytaliscie archwialnych watkow. Przyciez Google po polsku pisze do Was drodzy webmasterzy co mysli o preclach:

https://googlepolska.blogspot.com/2007/08/s...pu-presell.html

W kwietniu nawet po polsku pisal o platnych linkach :

https://googlewebmastercentral.blogspot.com...linkowanie.html

Po dlugich przygotowaniach podjal skuteczne dzialania przeciw takim zachowaniom:

https://googlewebmastercentral.blogspot.com...nd-selling.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności