Skocz do zawartości

authinfo

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam... Kontaktowałem się z adresik.pl jak uzyskać authinfo... Odpisali iż muszę wypełnić wniosek i wysłać go do nich, bądź przefaxować...

Wniosek wypełniony, wysłany.

Po tygodniu zaczynam się denerwować bo authinfo dalej nie ma

pisze do nich

i dostaję taką odpowiedź:

WITAM!!!

Do dnia dzisiejszczego nie ma potwierdzenia ze takowy wniosek do nas doszedl - prosze o przeslanie wniosku faksem na numer (052) 55 24 222.

W Twoim liście datowanym 18 grudnia 2007 (08:26:33) można przeczytać:

MK>

MK>

MK>

MK> Witam,

MK>

MK> Dnia 12 grudnia 2007 wysłałem listem poleconym priorytetem wniosek o

MK> wydanie authinfo. Kodu do dnia dzisiejszego nie dostałem. Dlaczego?

MK>

MK>

MK>

MK> Chodzi o domenę xxxxxxxxx.net

MK>

MK>

MK>

MK> Pozdrawiam

MK>

MK> Mateusz Kalinowski

MK>

MK>

MK>

ps.wyrzuciłem podpis szanownego pana który zechciał odpisać (ochrona danych osobowych)

co mam w takiej sytuacji zrobić?

pisałem do DomainMaker, nic nie odpisali.

Tydzień? Co to jest tydzień w okresie (przed)świątecznym? :) Ja na priorytet czekam po 4 dni, więc ekonomiczny list możesz przemnożyć * 3 <lol> Do piątku list wg mnie powinien dotrzeć.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Tzn kiedy dokładnie wysłałeś? Równo tydzień temu? Jeśli to był np. piątek o 16 to we wtorek z rana mógł jeszcze nie dojsć.

Aaa sorry, wyslales 12.12... hmm W jakim miejście mieszkasz?

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

To chyba nie pozostaje nic innego jak przejście się na pocztę :) U mnie w Szczecinie jest coś takiego jak Poczta Głowna i tam mozna takie rzeczy sprawdzac, nie wiem jak u Ciebie. No ale to jest list polecony, wiec problemow nie bedzie.

A jak masz pilna sprawe z tym kodem (domena ci sie terminuje) i potrzebujesz faksu na gwałt, to daj znac na PW, moge go dla ciebie wyslac :)

idź na pocztę/punktu ksero lub znajomej firmy i wyślij FAX ... bedzie szybciej...

Teraz poczta działa w kratke. Raz polecony idzie 3 dni drugi 7 dni... różnie to bywa. ( dni roboczych)

Co ten inpost może.. czasami trzeba list wysłać na jakąś wioche lub małe miasto i juz tam nie dojdzie. Ale fakt, skoro poczta bierze 1,35 zl za zwykly list, to ja moglbym dac nawet 2 zl, byle tylko nie stac w kolejkach i nie czekac wiekami na doreczenie przesylki...

A według mnie niemożliwe aby polecony priorytet szedł ponad tydzień... Wydaje mi się że wina leży gdzie indziej...

To nie tylko możliwe ale i bardzo częste w okresie przedświątecznym..

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności