Skocz do zawartości

Szukam dobrych precelków

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

No to polecam też mojego precelka, który stoi od maja na zapłaconej domenie. PR2. Moderowany, wszystkie wpisy spradzam, czy są napisane przy użyciu polskiego języka, gramatycznie.

Wpisy dodaję codziennie, co drugi dzień, na bieżąco.

Adres precla to precel - noweklimaty.pl. I będzie tam stał, bo domena jest opłacona, hosting też i nie zamierzam się tego pozbywać, nie zamierzam też wykorzystywać tego do innych celów.

Heh, to strona, na której możecie obejrzeć materace, poduszki

A tutaj jest mój precel

Na preclu można coś sobie popisać.

No to polecam też mojego precelka, który stoi od maja na zapłaconej domenie. PR2. Moderowany, wszystkie wpisy spradzam, czy są napisane przy użyciu polskiego języka, gramatycznie.

Adres precla to precel - noweklimaty.pl. I będzie tam stał, bo domena jest opłacona, hosting też i nie zamierzam się tego pozbywać, nie zamierzam też wykorzystywać tego do innych celów.

Dla mnie osobiście ma jedną wadę - przytłaczająca większość wpisów jest w SI. Poprzyglądaj się wcześniej proponowanym kilku preclom - mają ogólnie większy site, mają niemało duplikatów i mimo to bardzo dużo wpisów w podstawowym indeksie. Powinieneś popracować nad precelkiem. Tylko jak ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Dla mnie osobiście ma jedną wadę - przytłaczająca większość wpisów jest w SI. Poprzyglądaj się wcześniej proponowanym kilku preclom - mają ogólnie większy site, mają niemało duplikatów i mimo to bardzo dużo wpisów w podstawowym indeksie. Powinieneś popracować nad precelkiem. Tylko jak ?

M

No właśnie, jak?

A tutaj jest mój precel

Dla mnie osobiście ma jedną wadę - Powinieneś popracować nad precelkiem. Tylko jak ?

M

No właśnie, jak?

Linkujesz go jakoś ? wpisy ? kategorie ?

Przydała by się jakaś chmura tagów.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Dla mnie osobiście ma jedną wadę - Powinieneś popracować nad precelkiem. Tylko jak ?

M

No właśnie, jak?

Linkujesz go jakoś ? wpisy ? kategorie ?

Przydała by się jakaś chmura tagów.

M

Oczywiście. Dobrze go podlinkowałem. Linki z wpisów na innych preclach, wpisy do katalogów itp. Stronę główną i poszczególne wpisy (moje). Mam nadzieję, że inni linkują swoje wpisy na tym preclu.

A tutaj jest mój precel

Hmmm... Co do dodawania co jakiś czas nie będę się wypowiadać, bo zdarza mi się czekać na dodanie nawet do czterech tygodni i... wiadomo, darowuję sobie dalsze dodawanie artów.

Ale mam pytanie do Ciebie Krucyfiks - kilka dni temu rejestracja i brak na maila hasła. Może cosik nie tak, dlatego piszę. Zdarza mi się czekać na hasło czasem godzinę, dwie, ale jeśli dłużej to wiem, że coś nie gra. Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Hmmm... Co do dodawania co jakiś czas nie będę się wypowiadać, bo zdarza mi się czekać na dodanie nawet do czterech tygodni i... wiadomo, darowuję sobie dalsze dodawanie artów.

Ale mam pytanie do Ciebie Krucyfiks - kilka dni temu rejestracja i brak na maila hasła. Może cosik nie tak, dlatego piszę. Zdarza mi się czekać na hasło czasem godzinę, dwie, ale jeśli dłużej to wiem, że coś nie gra. Pozdrawiam :)

Jak do tej pory nikt mi nie zgłaszał takiego problemu. Wciąż rejestrują się nowi użytkownicy na tym preclu i dodają nowe wpisy. Jeśli wystąpił problem, to przyślij mi swojego mejla - zarejestruję Cię z poziomu administratora. Nie jestem informatykiem więc trudno mi powiedzieć gdzie był problem. Ustawienia są ok - tak myślę. Mój adres to gk małpa noweklimaty kropka com

A tutaj jest mój precel

• 2 tygodnie później...
Nie moderuje, ale bot odwiedza co 3 godziny.

Czy nie przeszkadzają Ci artykuły na temat leku Via..a ? Taki megaartykuł ktoś zamieścił na https://www.dzialeczka.waw.pl/

M

• 2 tygodnie później...

sprawdz sobie wpisy - albo nie masz linków, albo link ma 30 słów....

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

sprawdz sobie wpisy - albo nie masz linków, albo link ma 30 słów....

Chyba coś Ci się pomyliło. Wpisy sprawdzam, bo wszystkie ukazują się dopiero gdy je dopuszczę. Może chodzi Ci o trzysta a nie trzydzieści słów?

A tutaj jest mój precel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności