Skocz do zawartości

AUKCJE WOŚP - 4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tomek tylko pod warunkiem że :) zapraszasz wszystkich na 2 mecz :). Tym razem już nikt nie pozwoli Ci stać na bramce! i palić DUDKA :).

A może i Ty Tomek wystawisz aukcje np. jako Weblink 4 x 50 K pkt, co za różnica czy je ktoś kupi od kogoś czy przekażesz w tej formie. Bądź choć 1 x 50.

Pozdrawiam

Mariusz

Trzymam kciuki że piłeczka osiągnie minimum 1k :)

prawie tam umarłem... ale jeden gol mój :)

ja jak leżałem :) padniety na trawce to już widziałem 20 osób jak mi pomagało wstać (haha czekali kiedy padne i jeszcze mnie zdeptali :) w 20).

Więc na tej piłce są moje płuca - a Ty i Twoje jak i wielu innych, tak więc licytować licytować, ale Tomek napisał że będzie jego to się obawiają.

no to podbijamy kolejną aukcję :) póki co weblink jest jeszcze poniżej ceny rynkowej więc do dzieła!

edyta: paranoja - chciałem podbić a tu komunikat proszę podać numer karty kredytowej:

Łączna suma złożonych przez Ciebie ofert (w aukcjach trwających, zakończonych nie sfinalizowanych i obecnej ofercie) przekroczyła zdefiniowaną przez Fundację Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy kwotę progową 1000 zł................

do tego:

Autoryzacja polega na blokadzie środków w kwocie 1000 zł na okres do 5 dni przez Płatności Allegro.

zliczają do tego wszystkie kwoty sumarycznie (chyba) niezależnie czy się prowadzi w licytacji czy nie (w sensie daje się obecnie największą stawkę).

Niestety w takim układzie muszę podziękować za zabawę.

dymna.jpg

Iguana tez sie zastanawiam gdzie sa :), mi na nagrode nie dawaj, ja po to zrezygnowalem wlasnie z nagrody jak i reszta by zrobic aukcje.

No licze ze wylicytowane kwoty beda choc rowne wartosci nagrod a pkt wartosci pkt, a pilka wartosci pilki,

Choc i tak jestem zadowolony nawet gdyby poszlo to wszystko lacznie z pkt za 1 K, to zawsze jakas pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności