Skocz do zawartości

AUKCJE WOŚP - 4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przy 1k z tych aukcji to lepiej się nie przyznawać że branża SEO licytowała lepiej pod orłów z WEBHELP to przypiąć :)

Warto się cieszyc :) malymi osiagnieciami, wtedy wieksze bardziej zaskakuje.

Zobaczymy może jeszcze sie obudzi kilka osób i nagle skoczy to wszystko do wiekszych rozmiarów.

Tak sobie myślę gdzie Ci "sełowcy" którzy się nieraz wypowiadali że oni umowy poniżej iluś tam nie podpisują a tu parę złotych na taki cel im żal :)

Wiesz albo ktoś ma ochotę pomóc albo nie ma. Chwała tym, co im się chce i rzucą kasę np. dużo większą niż wartość nagród. Ale wyrażanie pretensji, że ktoś nie licytuje to hmmm może nie napiszę co myślę.

Otwierajcie swoje serca, bo kto serca nie otworzyć raczy

gó**o!

gó**o, a nie film zobaczy

Taki ktoś to zero znaczy

Myślisz może, że więcej coś znaczysz

Mam pytanie, proszę pana

Bo masz rozum, dwie ręce i chęć

Masz termometr i masz rtęć

Kto nie otworzy serca nie dostanie widelca

Kazik S.

dymna.jpg

Fajnie. Właśnie dowiedziałem się, że się wkręcam, polemizuję, jebie wątek i generalnie to pier**lę. Wszystko w duchu WOŚP. Reeewela. Niektórym to mogę tylko pradzić, żeby po pierwsze zastanowili się po co (przynajmniej teoretycznie) była ta akcja, po drugie nie wkręcali się.

dymna.jpg

Wędrowiec o co chodzi ?

Kurde nie śmiećmy w tym wątku, nie bardzo rozumiem o co chodzi, ale chyba w wątku chodzi o licytowanie i przekazanie pewnej kwoty pieniędzy na WOŚP.

Klimat Świąteczny a tutaj bluzgi, eee na Święta można się mniej denerwować.

Pozdrawiam

Mariusz

ludzie czy wy serca nie macie?zaloze sie ze zarabiacie kilka razy tyle co ja a na dzieci zalujecie,postanowilem sobie ze na pewno przeplace za tego e-weblinka.....bo chyba dzieci teraz sa najwazniejsze!

edit: iguana002 twoja kolej:)

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

ludzie czy wy serca nie macie?zaloze sie ze zarabiacie kilka razy tyle co ja a na dzieci zalujecie,postanowilem sobie ze na pewno przeplace za tego e-weblinka.....bo chyba dzieci teraz sa najwazniejsze!

Powiadasz coś o sercu??

To ja zapytam się Ciebie tak:

Może byłeś w jakimś domu dziecka zawieść trochę prezentów, czy słodyczy?

Może byle w schronisku zawieść pieską czy kotką trochę karmy?

Co tam przecież święta sa.

Ciekawi mnie odpowiedzi ilu z tak krzyczących żeby podbijać zrobili to, co napisałem wyżej??

Czy coś mi jeszcze o sercu napiszesz, kto je ma a kto nie??

P.S

Tak na marginesie ile masz serduszek WOSP??

Ile kto nie daje to fajnie że coś licytuje, ja jestem zadowolony z efektów, obawiałem się że kwoty za serwer i pendrive skonczą się po 50 zł.

Dlatego też nawet jeżeli fanty będą poniżej ceny rynkowej to i tak dobrze.

Co do opisu aukcji - serwery, nie specjalizuje się w aukcjach, były nagrody to postanowiliśmy je z veal i kob wstawić, w okresie Świątecznym mało czasu na szczeg, myśle że to nie będzie przeszkadzało w licytowaniu, szczeg. że aukcje skierowane są bardziej pod czytelników PIO.

Tak więc :) jest dobrze, jestem przekonany że Kob, Veal, Xann mysla podobnie nawet gdy maja swiadomosc ze wystawionych przez nich produkt nie osiaga ceny rynkowej. Mysle ze raczej przekazywali to na zasadzie, jak ma u mnie lezeć to niech choć przyniesie złotówke dla kogos innego.

Pozdrawiam

Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności