Skocz do zawartości

Analiza strony

tomek.l

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Dojrzałem już do krytyki, dlatego jeśli ktoś z Was miałby chwilę czasu i zrobił małą analizę mojej strony to byłbym wdzięczny. Ogólnie pod słowem "tatry" nie jest najgorzej, ale chętnie wskoczyłbym o kilka miejsc w górę

Wszelka krytyka i uwagi mile widziane.

Adres strony w podpisie

Pozdrawiam

Dzięki

Może faktycznie trochę przesadziłem. To pozostałość z czasów kiedy wierzyłem, że duże nasycenie słowem kluczowym ma ogromne znaczenie. Ale to narzędzie

https://www.widexl.com/remote/search-engine...g-analyzer.html

pokazuje, że "tatry" jest na stronie 32 razy i jest to 4.39% Nie jest to wynik aż tak bardzo przesadzony. Ale może faktycznie trochę zmiejsze tą ilość.

Ale czy czasem w Onecie taka przesada nie daje dobrych rezultatów?

Czy jeszcze ma ktoś jakieś uwagi?

Witam pod Onet niema to aż takiego znaczenia, jest tam kilka bardziej ważnych rzeczy.

Gęstość jest ok słowa kluczowego lecz ilość słów nie.

Zalecałbym max 6 - 8 razy słowo kluczowe przy 300 - 500 słowach na stronie - około 3-6% nasycenia.

Zadbaj by słowo pojawiło się w pierwszych 25 słowach i na końcu tekstu.

Najlepiej jak słowo kluczowe tatry będzie miało 100% prominence

tzn. będzie w meta tagach jako pierwsze a także jako pierwsze znalezione na stronie

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności