Skocz do zawartości

Darmowy lub b. tani hosting - co polecacie?

qazy

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Odradzam firmę hoot z allegro, pierwszego nega już dostali, ja za niedługo im też przywale. Serwer jest mniej-więcej 40% czasu padnięty (po miesiącu wykupiłem w innej firmie).

Ogólnie sprawdź gdzie firma ma serwer, jak w New-Jersey to trzymaj się zdala!

Pozdro.

Odradzam firmę hoot z allegro, pierwszego nega już dostali, ja za niedługo im też przywale. Serwer jest mniej-więcej 40% czasu padnięty (po miesiącu wykupiłem w innej firmie).  

Ogólnie sprawdź gdzie firma ma serwer, jak w New-Jersey to trzymaj się zdala!  

Pozdro.

Ludzie nie myślą, kupują serwer, a później się okazuje, że "firma" z nr. telefonu komórkowego "czynna" od godziny ~14 (powrót ze szkoły) to kiddie który kupił profesjonalny hosting za $1. Czy dobra firma sprzedaje konta przez allegro? Wątpie...

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

Potrzebuje jakies niewielkie konto na postawienie katalogu - najprawdopodobniej kopii dmoz'a, tak zeby linki statyczne mi bez problemu dzialaly. Z gory dziekuje za wszelkie sugestie.

lh.pl, etap.pl - jeśli chodzi o cenę i obsługę oraz możliwości to polecam.

Ludzie nie myślą, kupują serwer, a później się okazuje, że "firma" z nr. telefonu komórkowego "czynna" od godziny ~14 (powrót ze szkoły) to kiddie który kupił profesjonalny hosting za $1. Czy dobra firma sprzedaje konta przez allegro? Wątpie...

He he, ten koles od hoota był sprytniejszy, rok wcześniej kupiłem u niego konto na niezłym serwerze.

Koleś narobił sobie ponad 200 pozytywów, a teraz robi wioche....

Pozdrawiam.

He he, ten koles od hoota był sprytniejszy, rok wcześniej kupiłem u niego konto na niezłym serwerze.

Koleś narobił sobie ponad 200 pozytywów, a teraz robi wioche....

Pozdrawiam.

Proponuję zgłosić do abuse allegro. To jest chyba oszukiwanie ludzi, albo przynajmniej nie mówienie wszystkiego...

Proponuję zgłosić do abuse allegro. To jest chyba oszukiwanie ludzi, albo przynajmniej nie mówienie wszystkiego...

Wiesz jak to jest z tym ich kretyńskim systemem komentów, dasz gościowi nega to i on Ci przywali negiem...

Ale najlepiej dać się naciągnąć na jakąś taką małą sumę (=pare browców) to człowiek długo będzie pamiętał, że z super-tanim hostingiem jest jak z pieczonymi kurczakami w hipermarketach.

Reasumując:

Potrzebuje jakies niewielkie konto na postawienie katalogu

Co drogie to tanie... np. Inten_pl AZ_pl Nazwa_pl

Witam

Proponuje www.how.pl - ceny zaczynają się od 9zł :P a nawet taniej (-15%) przy opłacie rocznej.

:lol:

"Nasze serwery znajdują się w serwerowni w San Jose w Kalifornii (USA). "

Faktury wystawiacie ?

https://www.how.pl/index.php?go=kontakt

No tutaj gość pojechał po bandzie... :)

"Nasze zasoby zlokalizowane są za granicą w wysoko rozwiniętych krajach, gdzie jakość rozwiązań internetowych znacznie przewyższa te oferowane w Polsce! Serwery Znajdują się w San Jose ( Kalifornia - USA )"

Ludzie... wspierajcie Polskie a nie "Polskie" firmy.

Od półtora roku korzystam z usług Livenet.pl. Ceny zaczynają się od 4 zł. za miesiąc. Bardzo profesjonalna firma, operatorzy (bok) - dostepni są na każde zawołanie. Jednym słowem miła i profesjonalna obsługa. Serwery hulają aż miło.

Pozdrawiam

rpnet

Aco powiecie o https://webd.pl.

Mają teraz Holenderski serwer.

Stawki przyzwoite.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności