Skocz do zawartości

Pisać komu CYBERDUSK padł

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Dodatkowo dziwna sprawa, jak sciagam log Apacha i analizuje go zewnetrznym programem to wychodzi o wiele mniejszy transfer niz ten podany dla Apacha przez directadmina.

wywal index.html - bo masz teraz 2 php i html

Wyrzucić do kosza tą firmę, nawet na maile nie odpowiadają, wszystkie serwisy przeniosłem gdy tylko zaczęły się kłopoty (a nie brakowało ich). Uptime na poziomie 50%, zwisy, pady, mulenie a nie miałem najtańszej ich oferty smile.gif

mam problem - jak przedlużyc tam domeny? - zero kontaktu , bedzie trzeba sie tam przejechac osobiscie

do tego zmienili mi hasła ftp - armagedon :)!

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

tam nie, ale odpisali na email z formularza z ich strony i przedłużyli domenę, ogólnie jak odpisuja to są spoko bo przedłużają domeny zanim dostaną kase.

Szkoda że z tą obsługą jest tak ciężko bo usługi mają dobre i tanie

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności