Skocz do zawartości

Wyzerowanie PR Precli

M_S

Rekomendowane odpowiedzi

Mi nie polecialo, a pracel siedzi w toplistach i stopce :P

Zatem wygląda na to, że chcieli usunąć tylko 'najlepsze' precle ... z toppreselpage.....

Taki prezent pod choinę .

Znam człowieka, który usunął jakieś półtora miesiąca temu dobrego precla z tej listy.......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

U mnie zauważyłem taka zależność, że pp mające pr>=2 poszły na 0, a mające 1 zostały pozostawione.

były na topliście i miały linka do niej ? Czy 'poszły' też takie niezwiązane z listą ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja tylko 3 z 20 dodawałem do spisów itd, ale po dodaniu wpisu i akceptacji wpisów wraz z potwierdzeniem dodania dostawało sie adresy pozostałych...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Wygląda zatem, na ręczne robótki...... - bardzo prymitywne posunięcie, zresztą patologiczne, bo zawsze to można 'niechcący' ominąć jakiś serwis swoich znajomych podczas takiej ingerencji....

Nie jestem żadnym fachowcem, ale tonący brzytwy się chwyta ..... może nie prędko utonie, ale muszą się w googlu bać o przyszłość w perspektywie 5 - 10 lat ...

M

No i co dalej za chwilę wszystkie zbanują??????? Ja to bym proponował zamknąć spisy bo inaczej wszystko szlag trafi.

Bazy można dać na nowe domeny ;)

Wg mnie to bezsensowne posunięcie Googlowców, bo to prowadzi do zmniejszenia liczby lepszych precli na rzecz ton kopiowanego spamu, bo wszyscy zamiast na jakość pójdą na ilość i shit precle.

Też dostałem filtra na precla, pod frazą presell był w top 10 kurcze a teraz daleko... i z ads. zawsze coś wpadło a teraz nic.

Szkoda trochę bo solidnie moderowałem to bo dbając o w miarę unikalne arty u siebie robi się zaplecze i to takie nie najgorsze.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności