Skocz do zawartości

[Precel Nowy] zapraszam do dodawania

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, a jego adres jest : Mocne linki dla wszystkich

POzdrawiam ALL

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 4 tygodnie później...

Wygląda solidnie i budzi zaufanie, choćby dlatego, że podajesz kontakt. Site też ok i mam wrażenie, że dobrze się indeksuje.

Czy tekst publikuje się od razu, czy też trzeba czekać na Twoją akceptację?

I jeszcze drugie pytanie: czy po publikacji można edytować swój artykuł?

Ooo! To mnie zaskoczyłeś remik09. Czego takiego nie dostrzegam? Po czym poznajesz, że się da?

Moje wątpliwości stąd, że na kilku preclach WP mam artykuły, gdzie oczywiście mam dostęp w panelu adm.do samodzielnego zapisania, ale po zapisaniu już nie mogę zrobić żadnej zmiany.

Więc po czym to poznać, bo ja przed umieszczeniem artu nie poznałam po niczym. A szkoda mi czasu i energii na takie precle, więc jak można zapytać, to pytam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności