Skocz do zawartości

sprawdzanie pozycji w Google

adrjan.b

Rekomendowane odpowiedzi

sparks nie jestem pewien czy to jest zgodne z zasadami bon-ton tak pchać informację o swoim kiepskim produkcie wszędzie :)

:) Nie żartuj. To co jest pod gtoolseo.com korzysta ze skryptu dostępnego na allegro do którego podałem link. Ech...

Moje produkty są z innej branży o wyśmienitej jakości. :P

Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect

sparks nie jestem pewien czy to jest zgodne z zasadami bon-ton tak pchać informację o swoim kiepskim produkcie wszędzie :)

:) Nie żartuj. To co jest pod gtoolseo.com korzysta ze skryptu dostępnego na allegro do którego podałem link. Ech...

Moje produkty są z innej branży o wyśmienitej jakości. :)

To ja przepraszam ze tej jakości nie widzę :) Ale z drugiej strony jak sie policzy stosunek ceny i jakości to wychodzi ze super extra hiper skrypt :P

Moje produkty są z innej branży o wyśmienitej jakości. :P

To ja przepraszam ze tej jakości nie widzę :P Ale z drugiej strony jak sie policzy stosunek ceny i jakości to wychodzi ze super extra hiper skrypt :)

:) Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie jestem autorem powyższego skryptu.

Monitorowanie raportów giełdowych raporty gpw akcje giełda GPW, NewConnect

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności