Skocz do zawartości

Spam na GG / Namawianiedo klikania

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj dostałem na gg coś takiego:

Witam ostatnio przeszukujac internet wpadlem na bardzo ciekawy serwis.

Poswiecony jest on gra MMORPG, RPG, VIA i innych.

Szczegolnie spodobalo mi sie ze mozna znalesc tam duzo spomagaczy do gier(hacki, boty i etc)

Bardzo mi sie tez podoba ze na forum nieposiadaja tylko tematy gier ale tez poruszaja programy itp sprawy.

Serwis posiwada nazwe "Swiat Gier" a jego adres to:

swiatgier.eu

Dla osob ktorzy maja problemy z wejsciem na Portal

swiatgier.eu/strona

Zauwarzylem ze posiadaja obcje wymiany reklama.

P.S

Jeżeli byś chciał pomóc temu serwisowi to na dole stony jest reklama wystarczy ze na nia klikniesz a zawsze kilka groszy nam dasz to nic nie kosztuje

z góry dziekujemy

Po prostu szczyt głupoty.....

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

...albo i tak....

oczywiście wiadomość wysyłana przez robota ja próbowałem odpisać to dostałem coś takiego:

Jeżeli chcesz otrzymać odpowieć na swoją wiadomość napisz ją do numeru GG: 2211874

:D :D :D

EDIT: Warto zwrócić uwagę na słowo odpowieć

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

To to pikus kiedys pokazalem koledze, mial radio internetowe (niezla muze zapuszczal) co to jest ADS i co mozna na nim zarobic, wytlumaczylem by nie kombinowal, pomoglem zaimplementowac i dopasowac reklamy zapomnialem o temacie, mieisac pużniej dzwoni do mnie ze Google go wyru&%%&o i ze mu zablokowali konto wchodze na strone a tam u gory potezny <h2> Kliknij w Reklame Googla i wspomoz nasze radio hehehhehehehe

No ale wstretne G, jak oni mogli mu to zrobic :P

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Taką przejmującą wiadomość na gg dostałem :

Witaj

Wszyscy wiemy jaką tragedią dla ludzi jest rak.My studenci chcemy pomagać takim ludziom wspierając ich nie tylko opieką jak i finansowo. Otwierając stronę https://tnij.com/pomoc151 i klikając na reklamę znajdującą się na niej pomagasz wesprzeć chorych walczących z tą chorobą.Ciebie to nic nie kosZtuje a klikając mozesz pomóc innym w ten sposób...Pomóż nam wesprzeć innych: "Studencki program walki z Rakiem:(Mesothelmia Students)"

biorąc pod uwagę treść tej strony, to kolejny wałek. Który de facto jest przegięciem, bo z takiej tematyki się nie żartuje....

Cała ta sprawa ze spamem na gg jest śmieszna... bo nie wiem jak Wy, ale ja zawsze tego typu wiadomosci ignoruję

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

A czy tutaj ktoś żartuje z raka? Nie!... Jak koleś na wózku inwalidzkim upadnie (wypadnie) to trzeba podpiec i mu portfel wyrwać... ale czy to będzie żart? Nie ...dobry uczynek tylko...

Czy Yahoo! kiedyś wejdzie do Polski? Nie! Dlaczego? Bo woli do iraq... bo tam tyle nie kradną...

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Taką przejmującą wiadomość na gg dostałem :
Witaj

Wszyscy wiemy jaką tragedią dla ludzi jest rak.My studenci chcemy pomagać takim ludziom wspierając ich nie tylko opieką jak i finansowo. Otwierając stronę https://tnij.com/pomoc151 i klikając na reklamę znajdującą się na niej pomagasz wesprzeć chorych walczących z tą chorobą.Ciebie to nic nie kosZtuje a klikając mozesz pomóc innym w ten sposób...Pomóż nam wesprzeć innych: "Studencki program walki z Rakiem:(Mesothelmia Students)"

najlepsze jest to, ze ten kto to pisal nawet nie wie jak poprawnie sie pisze te chorobe "po angielsku" nie mowiac o tym, ze odmienia sie ja na polski zgodnie z forma, ktorej ja uzywam - międzybloniak lub mezotelioma.

ta wersja raka w dodatku dotyczy raczej polonii, niz samego kraju. a zajmuje sie badaniami nad nia tylko jedna uczelnia w polsce i jej studenci raczej byliby oburzeni czyms takim.

seo is dead

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności