Skocz do zawartości

Bargain Properties

PEEL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Znajomy polecił firmie wykonanie wortalu rynku nieruchomości w Irlandii - strona testowa pod adresem: bargainp.u105.continuumdns.com

Jeśli możecie to napiszcie co o tym myślicie i ile wg Was powinna ona kosztować. Ja nie chcę sugerować, więc napiszę później.

Strona jest zarządzana CMS, który pozwala na edycję: newsów, nieruchmości, zarządzanie nieruchomościami, przeglądanie użytkowników i ich nieruchomości po numerze referencyjnym, ładowanie banerów, zmienianie cen kredytów tylko dla userów logujących się jako agenci nieruchomości.

Czy macie coś co byście mogli zasugerować?

Pytanie z innej beczki: ile kosztowałoby coś na kształt: nasza-klasa.pl? dotyczyłoby innej tematyki, ale generalnie zasada działania mogłaby być niemal identyczna.

PEEL - niestety temat cen to temat rzeka i nawet nie staraj się o to pytać. Jedni napiszą abyś sobie sam zrobił inni że 5 k zł, a jeszcze inni 500 k zł.

To co zaprezentowałeś jest fatalne. Pomieszane kolory, nieład - 3 paski nawigacyjne, data i godzina? - a co to w kompie nie mam?, formularz kontaktowy - niedopracowany, no gdzie się nie spojrzy to coś razi. Naprawdę można to było zrobić znacznie lepiej, a warte tyle ile zapłaciłeś :P

PEEL - niestety temat cen to temat rzeka i nawet nie staraj się o to pytać. Jedni napiszą abyś sobie sam zrobił inni że 5 k zł, a jeszcze inni 500 k zł.

To co zaprezentowałeś jest fatalne. Pomieszane kolory, nieład - 3 paski nawigacyjne, data i godzina? - a co to w kompie nie mam?, formularz kontaktowy - niedopracowany, no gdzie się nie spojrzy to coś razi. Naprawdę można to było zrobić znacznie lepiej, a warte tyle ile zapłaciłeś :P

Hej, to jest znajomy irlandzki i on się nie zna za bardzo na webdesignie, podobnie zresztą jak ja. Ja cały czas mu powtarzam, że został nakręcony na Duużą kasę, gdyż to, co tam widzicie kosztuje go 20 k Euro. Pytanie tylko: czy jest szansa na jakieś w miare niedrogie poprawienie tego co tam jest?

Pamiętał, że miał już również problemy z samą zasadą działania - powiedzieli mu, że formularz, jaki przygotował dla "dodawania" nieruchomości jest zbyt obszerny i ciężko to wykonać; a chodziło o to, że on chciał, żeby najpierw wybrać coś, potem w zależności od tego wyboru były dostępne odpowiednie listy, itd, itp. Myślę, że ta firma (a przynajmniej zespół nad tym pracujący) są niekompetentni - oni niby stworzyli stronę Ryanair.com, ale jakim cudem ona działa to nie wiem?

Takie są tu ceny właśnie. Ale za 20k mogli postarać się bardziej i dopasować to pod klienta. W obecnej sytuacji, jeśli nie ma dokumentacji w kodzie, to niektórym pewnie byłoby łatwiej napisac coś takiego od podstaw, niż przerabiać istniejący kod. No i w takiej cenie mogli spokojnie wyskrobać kawałek kasy na dobrego grafika, bo ten się nie postarał.

heh wygląda to troche karnawałowo:P

i świątecznie - jak źle ubrana choinka:P

moze i oni robili stronke rayanair-u, ale raczej byli jako głowni wykonawcy (figuranci) a zrobil to pewnie im ktoś inny

przyłączam się do rady kolegów: szukaj dobrego grafika;)

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności