Skocz do zawartości

gizmoo3 pożegnanie

gizmoo3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
xann próbujesz leczyć kompleksy?

Cena sławy :P

Kierunek rozwoju tego forum nie jest niestety zgodny z kierunkiem mojego rozwoju.

Panowie odchodzi się z forum (o ile odchodzi bo znam takich co odeszli a wrócili pod innym nickiem :placze: ) nie z przyczyn politycznych a po prostu odchodzi, to nie jest polityka tu się opcje nie zmieniają. Jaki znowu kierunek rozwoju tego forum ??? Jakie to forum ma kierunki i cele co to za polityczne pieprzenie ??? Każdy nawet taki małolat jak HEHE może sobie tu popisac co chce nie widziałem żeby ktoś go banował wiec po co to jakieś dziecinne gadanie o kierunkach rozwoju forum ???

Mówi się jak to facet, sorry Panowie spadam bo mi się znudziło a nie obrazu usprawiedliwia ze to nie ja jestem winny z powodu tego ze muszę odejść.

Gizmoo3 powiedz jaki jest kierunek rozwoju tego forum proszę Cie bardzo ? Może ten ze za dużo jest anonimowych donosów ? Że gówniarze nie mają odwagi podpisać się pod swoją wypowiedzią ? Że są prowadzone anonimowe wojny okopowe ? a ten powiedział ze tamten jest głupi, tak to o co chodzi ?

Fakt mi przeszkadzają anonimowe odpowiedzi dlatego nie reaguje już na nie co innego jak pisze ktoś kogo znam z imienia i nazwiska lub firmy przynajmniej wiem ze dyskutuje z 15 letnim gówniarzem który po przeczytaniu trzech działów na forum zjadł rozumy i wie co to system wymiany linków.

Marketing internetowy dla firm

Czytając inne posty i ten, jakos dziwnie uwierzyć, ze widujecie sie prywatnie i ze jestescie "kumplami" :P Najbardziej fałszywa grupka jaką widziałem.

Sorki, to nie odnosiło się do żadnej konkretnej osoby, ale jesli nowy mod nie bedzie trzymał Was w ryzach jak to robił gizmoo3, to biada temu forum :placze:

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Dzięki za dobrą moderację tego forum. Szkoda, bo kto będzie mi dawał ostrzeżenia smile.gif
Gryzonie to bardzo ciekawe zwierzątka. Należą do nich świnki morskie i inne gryzonie.

Ja ci dam ostrzeżenie, jeszcze jedno i wygrasz ramę o smaku olive

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

stara gwardia niezmiennie na stanowiskach :)

A co mają zrobić, jak drzwi zaspawane? !!! A swoją drogą to sezonowi moderatorzy odchodzą z wielkim szumem. Czy ta moderka tak zmienia ludzi, czy może raczej jest im potrzebna do tego żeby szum był większy. A może całkiem co innego? Może czasem lepiej ulotnić się "po angielsku". :)

Eksperyment Discover.pl

ee tam, nie zaspawane !!! można sobie odejść w spokoju :)

co do drugiej części pytania: nie wiem. ale fakt faktem, że "nowi" przyszli, pomoderowali i poszli :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności