Skocz do zawartości

gizmoo3 pożegnanie

gizmoo3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to do zobaczenia Gizmo3, mam nadzieje że gdzies kiedyś wypijemy jeszcze piwko. Nawet jeśli miała to być Szwecja :P Mi także nie podoba sie pare rzeczy na forum, i jeśli MICHAŁ czegoś nie zrobi to będziemy brnąć w ten syf i za pół roku będą pisać na nim same Maritosy (z całym szacunkiem do kolegi). Pierwsza rzeczą którą bym zrobił to,,wy********ł" wszystkie linki do firm komercyjnych, bo skoro moze być firma A to czemu nie ma być firmy B z branży SEO. Toć to forum o pozycjonowaniu wiec albo pokazujemy wszystkcih albo nikogo. No chyba że robimy forum o lobbowaniu. Ale to chyba domena nie ta. Pozdrawiam i Życze powodzenia

nawet jak ja zaczynalem to nie zadawalem glupich pytan jak niektorzy nowi....

Nie tyle głupich co wałkowanych po tysiąc razy. Pamiętaj jedno, dla Ciebie mogły one nie być głupie, a dla innych mogły być bardzo idiotyczne(bez obrazy) ;)

gizmoo3 trzymaj się i powodzonka życzę

Wiem rozumiem to, sam czasami nie mogę znaleźć tego co potrzebuje przy pomocy szukajki. Ale stwierdzenie że nie zadawałeś głupich pytań jest błędne,ponieważ każdemu początkującemu zdarzyło się walnąć głupie pytania. Ja też zadawałem dużo głupich pytań, ale taki jest los każdego początkującego na PiO. Dobra koniec offtopa :)

Dzięki gizmo3. Szkoda, ale rozumiem.

Dla mnie PiO ewoluuje w kierunku narzedzia do dezinformacji i naganiania sobie klientów dla niektorych osób. Bardzo mnie to nie rusza, bo im wiekszą forum ma pozycjie tym wiecej ludzi z szukajek je czyta - tym bardziej niebezpiecznie się tu robi :)

Jesli szukacie zastepstwa, to zgłaszam kandydature. Nikt nie czyści działu ogłoszenia nawet pomimo czestych raportow. A ja chetnie rozdałbym kilka czerwonych kartek takim delikwentom, bez cackania się.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Gizmoo3 Grupa: Moderatorzy :hello:

Szkoda, byłeś dobrym moderatorem. Wiem, że jestem spóźniony z nowościami na forum ale hmm... odpoczywam od SEO, zmieniłem pracę i jest mi na razie dobrze...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności