Skocz do zawartości

Content na zaplecze

wikweb

Rekomendowane odpowiedzi

Aż się dziwie że nikt jeszcze nie wpadł na pomysł żeby ze swojego archiwum gg nie zrobić zaplecza (przecież to tyle unikalnej treści :shout:)

Robienie wartościowego zaplecza się nie opłaca z 3 względów

- duży nakład pracy

- mało punktów z systemów :P (chociaż może są tu i tacy co potrafią wyklepać dziennie 50 ciekawych artykułów po 2-5 tyś znaków to i podważą ten punkt ;p)

- to tylko zaplecze a nie nasza wizytówka, wchodzisz do sklepu nie pytasz się czy mają ładne zaplecze, obchodzi Cię tylko czy sklep jest ładny :)

Nie mam pojęcia po co robić wartościowe zaplecze, już lepiej zrobić wartościową stronę

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to zalezy jak bardzo wartosciowe, trzeba to roznicowac

artykuły dopieszczane po kilka k znaków bez sensu

postawienie kolejnej kopii opisów gg równierz bez sensu.

są sposoby na w miare wartosciowe zaplecze z automatu albo pół automatu.

zaplecze pod punkty to jeszcze inna bajka, rózne twory pod rózne systemy bo rózne systemy róznie nadają punkty

Ludzie przestańcie w koło poi*** za przeproszeniem, że zaplecze jest stawiane pod systemy wymiany linków, bo co nie patrzę, to co druga osoba pisze, że zaplecze to tylko strona pod w/w systemy, a tak wcale nie jest! I świat się nie kończy na qlwebach itp. Zaplecze, to także wartościowa strona, która nie ma nic wspólnego z tym co Wy piszecie!

Nie mam pojęcia po co robić wartościowe zaplecze, już lepiej zrobić wartościową stronę
I takie głupoty są tego następstwem, to co wartościowa strona, którym mam kilka tysięcy nie mogą być zapleczem???

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Hehe, ja się nie denerwuję, ale mi po prostu śmiać się chce z tego co ludzie wpisują, bo ileż można czytać, że zaplecze to katalog, na którym są wrzucone link z systemu wymiany? I mało tego, ludzie nie widzą nic oprócz tego... i to chciałem przekazać!

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

zapleczem może być też strona, która nie jest Twoja własnością, tylko np umieszczasz na niej linki.

To wtedy nie jest zaplecze. Zapleczem są strony, których jesteś właścicielem i nad którymi masz pełną władzę.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Hehe, ja się nie denerwuję, ale mi po prostu śmiać się chce z tego co ludzie wpisują, bo ileż można czytać, że zaplecze to katalog, na którym są wrzucone link z systemu wymiany? I mało tego, ludzie nie widzą nic oprócz tego... i to chciałem przekazać!

Mar.

Mar mnie to kiedyś też denerwowało ale taka jest prawda, że robiąc porządne serwisy i tak przegrywasz z masówką - wiedz nie widzę sensu się starać (chyba że ktoś lubi mieć "czyste" sumienie).

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

robisz wartosciowa strone z naprawde wartosciowym contentem, ktory moze sie przydac komus.. bo akurat takich informacji szuka.. do tego AS lub inny PP i same plusy. Ty zarabiasz, ktos znajduje informacje linkujesz swoja strone i wszyscy wygrywaja.. no ale do tego trzeba miec troche inne podejscie niz "reszta"

robisz wartosciowa strone z naprawde wartosciowym contentem, ktory moze sie przydac komus.. bo akurat takich informacji szuka.. do tego AS lub inny PP i same plusy. Ty zarabiasz, ktos znajduje informacje linkujesz swoja strone i wszyscy wygrywaja.. no ale do tego trzeba miec troche inne podejscie niz "reszta"

reszta czyli 98%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności