Skocz do zawartości

Qlweby nie mają mocy?

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

A niby z jakiej parady ban na AdSense? Co to ma wspólnego z katalogami?

To tak z przymrużeniem oka i dla zmyłki. Głupota powtórzona wiele razy staje się prawdą.

Mam pomysł na kolejny test, tj. czy uda się wylansować seo-prawdę, że dodawanie do qlwebów powoduje bana w Adsense? ;) Dlatego absolutnie nie można zamieszczać reklam na stronach katalogowanych i w samych katalogach.

Jakby tak kilkanaście razy to powtórzyć na forum, przez użytkowników ze sporym stażem, to kto wie? :)

Testowalem to :) i bana nie dostaniesz jesli strona jest fer co do regulaminu nie ma z tym problemow wszystko jest ok i nie robia juz takiego bydla :) na szczescie.

Qlweby potrafia byc mocne nie ukrywam ale trzeba sie pilnowac bo przesadzona ilosc wpisow to latwy sposob na filtra ...

poza tym zobaczcie strony o duzej ogladalnosci sa wpisane nawet w smieciach :) i nie konecznie recznie tylko z addera hehe. :) pozdro

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Haha można się uśmiać. Ja wypozycjonowałem parę stron na niszowe frazy dodając tylko do katalogów.

Podzielę się spostrzeżeniem amatora który nie korzysta z adderów, tylko siedzi i poświęca 1h dziennie na swoje hobby. Zadbajcie o to żeby wpisy w katalogach były unikalne, skorzystacie i wy i katalogi.

Na parę fraz jestem wyżej od stron które mają 50 razy więcej linków - i mogę powiedzieć, że mam stabilną pozycję, Google chętnie indeksuje nowe wpisy. Może nie mam racji, ale jak ktoś chce to niech zrobi testy.

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Haha można się uśmiać. Ja wypozycjonowałem parę stron na niszowe frazy dodając tylko do katalogów.

Podzielę się spostrzeżeniem amatora który nie korzysta z adderów, tylko siedzi i poświęca 1h dziennie na swoje hobby. Zadbajcie o to żeby wpisy w katalogach były unikalne, skorzystacie i wy i katalogi.

Na parę fraz jestem wyżej od stron które mają 50 razy więcej linków - i mogę powiedzieć, że mam stabilną pozycję, Google chętnie indeksuje nowe wpisy. Może nie mam racji, ale jak ktoś chce to niech zrobi testy.

Masz racje.

Nieprawdą jest, że qlweby nie mają mocy, pewną moc ma każda strona będąca w indeksie.

Moc ta przekazywana jest na strony zewnętrzne jak i wewnętrzne. Moc przekazywana jest zależna od ilości linków na stronie, współczynnika PR i jeszcze paru czynników, nad którymi można dyskutować.

Katalogowaniem można wybić się również, trzeba to robić "z głową". Katalog katalogowi nierówny, ale każdy link to link, a linków nigdy za wiele.

• 2 tygodnie później...
Dodawajcie do katalogów a nie do śmetników.

Nie ważne czy to qlweb czy autorski skrypt, jak ktoś robi śmietnik to taki jest efekt.

święta prawda, Amen :)

Masz racje.

Nieprawdą jest, że qlweby nie mają mocy, pewną moc ma każda strona będąca w indeksie.

Moc ta przekazywana jest na strony zewnętrzne jak i wewnętrzne. Moc przekazywana jest zależna od ilości linków na stronie, współczynnika PR i jeszcze paru czynników, nad którymi można dyskutować.

Katalogowaniem można wybić się również, trzeba to robić "z głową". Katalog katalogowi nierówny, ale każdy link to link, a linków nigdy za wiele.

Niech moc będzie w wami... heh

bulvers, Twoja wypowiedź niewiele pomogła w tym temacie, tak żeby szczerze było;p

ja dodam od siebie, że przekonałem się w drastyczny sposób, że qlweby maja moc;p

niechcący zupełnie:D dodałem stronkę do około 500katalogów(strona była świeża) qlwebów no i od razu na dzień dobry filterek:D

więc kolejny argument na popracie twierdzenia, że katalogi nawet na tym skrypcie mają moc;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

bulvers, Twoja wypowiedź niewiele pomogła w tym temacie, tak żeby szczerze było;p

ja dodam od siebie, że przekonałem się w drastyczny sposób, że qlweby maja moc;p

niechcący zupełnie:D dodałem stronkę do około 500katalogów(strona była świeża) qlwebów no i od razu na dzień dobry filterek:D

więc kolejny argument na popracie twierdzenia, że katalogi nawet na tym skrypcie mają moc;)

A powiem Tobie szczerze ,że dodaje do katalogów i to do qlwebowych, ale musisz zgodzić się iż tendencja w nowo powstających katalogach qlwebowych jest zdecydowanie niszowa..

Nikt nie twierdzi, że katalogi są złe.. Zadbany katalog to dobry katalog..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności