Skocz do zawartości

Qlweby nie mają mocy?

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli dla Ciebie SWL i qlweb to jest to samo to nie mamy o czym gadać. Poczytaj sobie jaka jest różnica między qlwebem a SWL i wtedy możesz pisać swoje opinie. A pomyślałeś o tym że w systemach jest też bardzo dużo porządnych stron? i one dla Ciebie też są zwykłym śmietnikiem?

Co do addera poczytaj sobie o jego skuteczności która jest zerowa :D

Nie zapomnij wziąć pod uwagę że dużo serwisów stawianych jako zaplecze, jest dużo lepsze od tych serwisów które tworzą użytkownicy nie pod zaplecze. Poza tym jeżeli twierdzisz że w SWL jest śmietnik to miej przynajmniej jakieś dowody na to że tak jest faktycznie. Nie masz dostępu do bazy jakiegokolwiek SWL, a więc skąd możesz wiedzieć że to są śmietniki? To że zobaczysz parę stron totalnych śmietników w SWL, nie znaczy to że wszystkie w systemie takie są.

Na 1000 wyjdzie 100 smile.gif x 100 domen zaplecza = 100 domen fajnie podlinkowanych smile.gif

Rozumiem że to dla Ciebie jest skuteczne? Jak dla mnie 100 linków na jedną domene zaplecza to bardzo mało co wydłuży czas indeksacji.

Robisz sobie nową stronkę i linkujesz do niej tylko z SWL. Po miesiącu masz bazę stron.

lol :D Ty w ogóle mnie zrozumiałeś? Chodzi mi o dostęp do bazy mysql danych systemu wymiany linków. Sądzisz że po miesiącu miałbyś listę wszystkich adresów jakie są w danym swl?

Qlweby mają olbrzymią moc ale znacznie mniejszą od własnego zaplecza.

Tylko strumieniem mocy trzeba umiejętnie sterować!

Wszelkie działania na pograniczu chaosu nie mają sensu!

Liczy się przemyślana strategia i działania poparte wiedzą!

Qlwebami da się wypozycjonować prawie wszytko! (czytaj to jako daleko idącą przenośnie)

nihil fit sine causa

Porównywanie SWL do katalogów to lekkie nieporozumienie. Katalogi są w SWL owszem i jakąś tam moc posiadaja ale jeżeli ktoś twierdzi, że to to samo to widać jakiej jakości jest jego zaplecze dodawane do SWL.

W SWL dla twojej wiadomości znajdziesz nie tylko qlweby ale strony na praktycznie każdym dostępnym publicznie skrypcie jak i na skryptach autorskich. Sam mam 2 fora na IPB w SWL czy dla ciebie to tkże katalogi ? Mam kilka normalnych blogów - nie precli czy to także katalogi ? mam też kupę innego situ, którym jest daleko do zwykłego katalogu stron jak m. inn autokatalog szooka, który mimo że jakims tam katalogiem jest ma wszystkie linki nofollow te z jego spisu.

Oki nie będę dalej tego tłumaczył bo to trochę bez sensu komuś kto się uprze i ślepo wierzy w swoją rację.

Co do skuteczności katalogów.Jakąś tam na pewno posiadają ale w porównaniu z dobrze podlinkowanym tematycznym zapleczem z unikalną treścią to zwykły śmieć i tyle.

Każdy ma tu swoją rację i jeden woli dodać 200 linków i wbic się do top 10, a inny 20 000 linków i się pytać potem czemu strona, na demną ma 200 linków i jest wyżej kiedy ja mam ich już 20 000 :D

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Jednak należy się czasami zastanowić o jakiej mocy mówimy. Jest moc i jest moc i bynajmniej to nie to samo.

Z drugiej strony, porównując wszystkie aspekty można całkiem realnie porównać te 2 sprawy. Na swl jednak mimo wszystko wydaje się pieniązki, lub pracuje budując site lub osłabia swoje istniejące strony jak ktos nie chce spamować. Jak dla mnie porównać można i to całkiem poważnie.

A także są qlweby i qlweby, wolę dodać recznie do jakiegos nie zasyfionego niż przejechać spamy adderem. Tak każdy potrafi, dlatego to nie ma mocy, takiej jabyście chcieli.

Cena/jakość remis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności