Skocz do zawartości

linki na forach

inspiro

Rekomendowane odpowiedzi

Maćku ja tak nauczyłem (nauczyłem to za dużo powiedziane bo uczę się cały czas) się fotografii i grafiki (na oglądaniu i analizowaniu prac innych a później eksperymentowaniu na własną rękę) ale tajniki pozycjonowania chyba ciężko w ten sposób poznać bo przecież nie wiem jak pracujecie :jezyk1: ale będę tu zaglądał, mam nadzieję że czegoś się nauczę.

Pozdrawiam, ja już idę spać :)

Glamour Studio Fotografii to młodość, energia, profesjonalizm. Zapraszam do współpracy zainteresowanych, mam do zaproponowania najwyższej jakości zdjęcia wielkiego formatu charakteryzujące się najlepszą na rynku jakością i trwałością. Najstarsze miasto w Polsce- Kalisz w fotografii.

po pierwsze

linki w stopkach sa bezposrednie - prowadzą bezposrednio do witryny, bez zadnych przekierowan,

po drugie

za linki nie dostajemy banów - filtry tak

po trzecie

pozycjonowanie polega głownie na zbieraniu linków z odpowiednimi anchorami - odpowiednimi czyli tymi które chcemy widziec wysoko w wyszukiwarce - pewnie dlatego wiekszosc umieszcza takie gdzie moze

Dzięki za odpowiedzi, powoli zaczynam kumać o co chodzi. Prosiłbym również o ocenę mojej stopki, dziś zajmę się preclami więc pewnie pojawią się kolejne pytania.

Pozdrawiam

Glamour Studio Fotografii to młodość, energia, profesjonalizm. Zapraszam do współpracy zainteresowanych, mam do zaproponowania najwyższej jakości zdjęcia wielkiego formatu charakteryzujące się najlepszą na rynku jakością i trwałością. Najstarsze miasto w Polsce- Kalisz w fotografii.

stopka taka, jakbym widział swoją...

Wzoruję się na mistrzach :soczek: Tylko nie wiem czy daje to jakieś namacalne efekty czy tylko ot, taki rytuał z tą stopką ;)

Pozdrawiam

Patrze w ustawieniach i nie wie dlaczego moja stopka nie chce się wyświetlać. Czy wpisujecie ją za każdym razem ręcznie?

Projektowanie ogrodów to sztuka. Jeśli chcesz zaprojektować ogród lub założyć ogród na dachu zapraszam do odwiedzenia strony www.inspiracje.com.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności