Skocz do zawartości

Jednostka 120x600 "oblana" miniaturkami

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć czy układ taki jaki zaprezentowałem w linku nie będzie naruszał regulaminu adsense. Co do tej kwestii regulamin nie jest precyzyjny i już sam nie wiem, dlatego wolałem zapytać.

Z góry bardzo dziękuję za każdy nius.

LINK DO PROJEKTU

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Hmm, tak chyba 2-3 lata będzie jak się rejestrowałem w ads i był taki zapis, dając przykład to pół roku temu szukałem tapet na zagranicznych stronach i na większości był system Yahoo.

Masz fart, ale zawsze możesz spodziewać się bana w takiej sytuacji.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Hmm, tak chyba 2-3 lata będzie jak się rejestrowałem w ads i był taki zapis, dając przykład to pół roku temu szukałem tapet na zagranicznych stronach i na większości był system Yahoo.

Masz fart, ale zawsze możesz spodziewać się bana w takiej sytuacji.

reklamy są raczej dobrze stargetowane, strona generuje dziennie 50 tys. uniq, wiec mysle ze ban jakby mial byc to juz by byl dawno temu.

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Kiedyś był tam taki zapisek:

In order to avoid associations with copyright claims, website publishers may not display Google ads on web pages with MP3, Video, News Groups, and Image Results.

Ale chyba ominąłem jakąś zmianę regulaminu bo teraz go nie widzę. Wybaczcie za zamieszanie :)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności