Skocz do zawartości

Znajdź kumpli z wojska...

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Numer jednostki i rocznik poboru jest najważniejszy (miasto też), ale w wojsku liczyła się kompania - podstawowy pododdział w pułku, czy brygadzie niezależnie od jego struktury. Owszem bataliony też, ale życie było "na kompanii". Chociaż z drugiej strony w każdej kompanii jednoczesnie byli ludzie z róznych poborów, a miedzy "dziadkami" i "kociarstwem" raczej nie można mówic o kumplowaniu. Struktura musi być przemyślana i skonsultowana z "targetem". :)

Eksperyment Discover.pl

Powiem krótko i zwięźle - żaaaaal !

Chociaż layout mogłeś grafikowi zlecic jak nie miałeś żadnego pomysłu ;s

O kodzie strony i o ogólnym ułożeniu jak w gotowym ubogim CMSie, już nie wspomnę.

Ogólnie nie podoba mi się, sorry za określenie ale wygląda ten serwis jak by robił go gimnazjalista ....

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

A każdy ma internet?

sbvc o to się nie martw... byłem ostatnio w ośrodku dla bezdomnych (zwiedzałem zrobioną przez nich żywą szopkę bożonarodzeniową) wchodzę do jakiegoś pomieszczenia ogólnie brut i ubóstwo ale komputer stał i modem neo obok... wiec spokojnie...

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Ja bym zrobił inaczej:

1 - Wykupił bym domeny:

nasza-porodowka.pl

nasz-zlobek.pl

nasze-przedszkole.pl

nasza-praca.pl

nasz-funduszEmrytalny.pl

nasza-kasiegowa.pl

nasz-urzadskarbowy.pl

nasze-kredyty.pl

nasze-meble.pl

a co tam poleciałbym ze słownika

nasza-*.plz

nasze-*.pl

2 - Pisze skrypt a`la społecznościowy, taki prosty wortalik z contentem dodawanym przez userów

3 - podpinam skrypt pod domeny

4 - osiągam spektakularny sukces na skale globalną

BTW. Nie uważacie że powielenie niektórych pomysłów czasami sięga granic absurdu :D . Czy aż tak trudno jest wymyślić coś samemu?

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności