Skocz do zawartości

Znajdź kumpli z wojska...

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomysł OK. Nie zgodzę się z sbvc, że ludzie nie będą się rejestrować w kilku serwisach by znaleźć znajomych. Właśnie nasza-klasa.pl zaktywizowała tych, którzy do tej pory unikali logowania lub mieli inne opory. Na naszej klasie znajdziesz osoby, które nigdzie indziej nie występują, a jak już zrobią coś pierwszy raz to i zrobią drugi.

Powiązania ludzi z wojska są bardzo mocne i myślę, że udostępnienie im takiego portalu przyniesie nieco więcej niż kilka tysięcy userów. Nie zapominajcie, że wojo kiedyś było obowiązkowe aż do bólu i 3/4 facetów jednak lądowała w armii.

Grafika kompletnie do wymiany, a co reszty? Odpal w końcu, pokaż funkcjonalności, pokaż jak się tam będziemy poruszać to coś więcej na ten temat powiem.

ale ja nie rozumiem co sie denerwujecie. ja w wojsku nie bylem i nie bede ale uwazam, ze taki wariant naszej klasy jest spoko. to tak jakbyscie mowili ze onet to kopia yahoo a wp to kopia onet, a o2 to kopia aol itp itp. na tym to polega, ze sie podchwyca jakas idee i robi cos swojego. moze jeszcze dotacje z MON dostanie i zarobi wiecej niz nasza klasa :unsure:

seo is dead

...jeszcze dotacje z MON dostanie i zarobi wiecej niz nasza klasa

Tak, jakieś 5lat wczasów za darmo... za kratkami. Już ostatnio była afera, że na N-K.pl są

szkoły policyjne itp, gdzie można znaleźć tajniaków itp. :unsure:

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

To połączenie rozumiem:

koledzy z kolonii

kumple spod celi

znajomi z sanatorium

Tomek a jak chcesz to połączyć z tym :

koleżanki z porodówki

i jak dasz do posmarowania

miód

no to juz nie będzie serwis społecznościowy ale ponadnarodowy WEB 2000.00 :unsure:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wy tutaj żartujecie a PiSiory się rozpadaja w oczach , wymyślelibyście dla nich jakie Włeb2.0 coby scementować te ich społeczność ... :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności