Skocz do zawartości

Znajdź kumpli z wojska...

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

Gratuluję! Twoja strona była dzisiaj w Faktach na TVNie:)

i od razu pokazała się reklama googla:) (przynajmniej ja jej wczesniej nie widzialem). a jeśli chodzi o użytkowników. ja nigdy nim niestety nie będę (kategoria do "D"upy) ale mój tata zagrzał się niesamowicie. Strasznie chciałby znaleźć kontakt z jednym kolegą. już kiedyś mnie o takie coś molestował, że też przed naszą klasą nie pomyślałem jak mu tego kolegę znaleźć. Jak to mówią, słuchaj się rodziców.:)

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo padnę, serwis koledzyzwojska.pl jakoś geniusz informatyki :) zbudował na silniku Dupala który bez cache robi ok 60 zapytań SQL podczas jednego wywołania strony... Wiec ciężko będzie odnaleźć kolegów z wojska w tym portalu :D

Zresztą już mają pady

Warning: MySQL server has gone away query: XXX in /home/rpol/public_html/includes/database.mysql.inc on line 172

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

smile.gif dobra wróćmy do tematu bo autor postu mnie zabije

Autor postu to chyba gra "biznesmena" i już się nie będzie wypowiadać w tym wątku :P

Pewnie jeszcze oblewa sukces :P

Sukces!? ;)

Jeśli w ogóle mamy mówić o jakimkolwiek "sukcesie" to może on co najwyżej przyjść :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności