Skocz do zawartości

Znajdź kumpli z wojska...

kalinowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

yhmm sukces juz ma, bo teraz pewnie nie raz jeszcze zostanie powtórzony przez jakies radio o jego stronie, pewnie porównanie w tvn ... wiec reklama darmowa aa ludzie to kupia.

Znalazl sie w dobrym miejscu i w dobrym czasie.

daje 5 miesięcy i nasza klasa już będzie mogła z powrotem przejść na serwery home.pl

Bzdura! Przy takim rozgłosie nawet gdyby wyłączyli serwis na miesiąc to po ponownym uruchomieniu będą tam tysiące ludzi chętnych do odwiedzania.

Widać, że przyrost procentowy użytkowników już spada. Ich sukces jeszcze "chwile" potrwa, jednak wiadomo, że pomysł z góry skazany na wypalenie.

nie zgodze się ... chyba, że chwila to najbliższe 10 lat ... chodzi o wartość liczoną możliwościami strony, która jest ogromna, z tego serwisu można zrobić wszystko ...

co do poboru to na godzine ponad 100 userów rejestruje się - myslisz ze to malo ?

chodziło mi że za pół roku w zupełności przepustowość łącza będzie starczyła taka jaką dawał serwer home.pl

W tym wypadku akurat bym się po części zgodził. No bo jeżeli ludzie już się poodnajdują, to nie zawsze będą się komunikować przez portal, tylko dodadzą siebie np. do gadu, itp...

Jeśli chodzi o nasz-pobor.pl to ja uważam, iż osiągnął już jakiś sukces. W końcu nie uzyskuje się 24,353 Alexy, ot tak w bardzo krótkim czasie.

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Serwis NK na pewno się nie wypali. On już od dłuższego czasu nie służy w większości do odnajdywania ludzi z klas. To jakby dodatek. Ludzie dodają obecnych znajomych a a nawet ludzi całkiem wczesnej nie znanych. Niektórzy wchodzą tam po kilka razy dziennie żeby coś napisać, pooglądać zdjęcia innych. A to że się poodnajdują to jeszcze nic nie znaczy. Co roku przecież kolejne pokolenia kończą szkołę/liceum itd. A ludzie dopiero po kilku latach od zakończenia chętniej szukają starych znajomych. Myślę więc , że to wszystko nie tylko sie nie wypali ale będzie miało nadal licznych nowych użytkowników, choć przyrost nie będzie tak duży...

Co d naszego poboru to taka reklama w tvn i to jeszcze w faktach daje naprawdę dużo. Żeby tylko to umieć wykorzystać. No i przydałoby się popracować trochę nad wyglądem... Ciągle wygląda ta strona jak z gotowego szablonu przeciętnej jakości.

www.thesunrise.pl - Mój blog

www.katalog-web.pl - Mój katalog stron - SEO friendly i na autorskim systemie

Mój kumpel, który jest zaw. woj wpadł na ten pomysł jednak niepewność w sprawie publikacji zdjęć przez żołnierzy wp na których będą tajne informacje odrzucił mnie. Uważaj na legalność zdjęć oraz informacji jakie tam się podaje bo możesz nieźle dostać po du**e.

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności