Skocz do zawartości

Katalog.pleja.net

milkus

Rekomendowane odpowiedzi

Podkategorie cokolwiek dziwne, szkoda że nie można proponować własnych

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

Podkategorie cokolwiek dziwne, szkoda że nie można proponować własnych

Zatem DMOZ też jest dziwny. Podkategorie przepisałem z DMOZA więc na pewno znajdzie się odpowiednia podkategoria. Nie włączyłem opcji dodawania własnych podkategorii, gdyż z katalogu szybko by się zrobił nieczytelny śmietnik, a chciałbym aby w przyszłości katalog.pleja.net oprócz wpisu generował wejścia na Wasze strony.

Jeśli mimo wszystko ktoś uważa, że należało by do któreś kategorii dodać jakąś podkategorię, to proszę pisać na PW.

Jeszcze nie wspomniałem, ale chyba warto. Katalog jest linkowany z wyszukiwarki 123.pleja.net, co prawda z tej samej domeny, ale atutem jest zwiększająca się ilość zaindeksowanych podstron wyszukiwarki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności