Skocz do zawartości

[startup] Viveo.pl

CashNet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mion: dzięki za uwagi, będą wzięte pod uwagę. Miejsce na reklamy jest już przewidziane i wszystko jest przygotowane w systemie :). Oprócz sieci reklamowych właściciele sklepów będą mogli automatycznie ze swojego panelu wykupić reklamę w systemie.

Xe41 - widzę właśnie w statach zapytań do wyszukiwarki, ze coś próbowałeś :). Zgłoszone programiście, jutro sprawdzi i załata.

Witam,

Co najmniej jeden z odnośników, powinien być linkiem bezpośrednim do sklepu.

Wiele sklepów korzysta z takich serwisów właśnie dla linków.

Innych korzyści przez rok czy dwa raczej nie można oczekiwać (no chyba że masz 6 cyfrowy budżet na promocję) :)

Pozdrawiam,

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Nie sądzę żeby założeniem autorów viveo.pl była pomoc w pozycjonowaniu sklepów po przez linki bezpośrednie, a dla właścicieli sklepów głównym atutem tego serwisu :D

Jeśli po przez dotarcie do dużej ilości sklepów oferta serwisu viveo będzie bogata serwis ma szansę na promowanie się drogą marketingu wirusowego więc wcale nie potrzeba ogromnych wkładów na promocję.

I właśnie moim zdaniem brakuje formularza z możliwością poinformowania znajomych o rabacie w konkretnym sklepie, a nie tak ogólnie. Jeśli wiem, że mój znajomy robi zakupy dla dziecka w sklepach internetowych bardziej zaciekawi go mail z informacją i linkiem do tego działu, że jest serwis w którym znajdzie listę sklepów "dziecięcych" z rabatami niż ogólna informacja o potencjalnych rabatach...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przecież jest redirect 301, więc praktycznie jak link bezpośredni ;). Jak się tak bardzo upieracie to zrobimy jeden link bezpośrednio +możliwość wybrania sobie anchora dla niego :). Będzie jak podstrona w preclu.

Mion - własnie na marketing szeptany liczyny najbardziej +szczypta PR.

Formularz do polecania konkretnych kategorii wpisany na listę todo, ale niestety obecnie są na niej ważniejsze pozycje.

Dodatkowa informacja przydatna głównie dla bywalców tego forum :). Dodaliśmy dziś nowe kategorie w tym m.in. "Internet" - https://viveo.pl/kategoria_Internet_1077.html. Myślę, że sporo osób ma tu firmy histingowe/domeny albo świadczy usługi pozycjonowania ;) i może dać na to wszystko rabat dla nowych klientów - zapraszam do wpisywania się.

Dodaliśmy też nowe pole "Uwagi do kodu rabatowego". Teraz sklepy mogą zamieszczać tam dowolne informacje dotyczące sposobu wykorzystania kodu (gdzie go wpisać itp) oraz tego na jaki fragment oferty on obowiązuje (np. tylko określona kategoria, albo cały asortyment).

Nie sądzę żeby założeniem autorów viveo.pl była pomoc w pozycjonowaniu sklepów po przez linki bezpośrednie, a dla właścicieli sklepów głównym atutem tego serwisu :D

Oczywiście, że nie, ale przy nowych serwisach tak właśnie jest (przynajmniej od strony sklepów).

Jeśli po przez dotarcie do dużej ilości sklepów oferta serwisu viveo będzie bogata serwis ma szansę na promowanie się drogą marketingu wirusowego więc wcale nie potrzeba ogromnych wkładów na promocję.

Też tak sądzę, ale to wymaga czasu. Dlatego napisałem - rok lub dwa :)

Jestem zwolennikiem równowagi w przyrodzie. Jak chcę coś dostać, najpierw staram się coś dać.

Pozdrawiam,

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności