Skocz do zawartości

Desert Eagle - "kopie"

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko zwykłego kałacha, ale do dzisiaj z zawiązanymi oczami rozbiorę do czyszczenia i złożę.

:) 58 sek roz i złożenie z zamknietymi oczami - sprawdzałem 6 mieś. temu (dwa razy w roku u kumpla w jednostce sobie "trenuje") +/- 2x dłużej jak byłem w armii :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Bo jak byłeś w armii to olewałeś to, jak wszyscy wszystko. Lata ćwiczeń robią swoje :) . Kałach to do dzisiaj moja ulubiona broń (wiem jak to zabrzmiało, ale nie o to chodzi), w przeciwieństwie do polskich pistoletów, zwłaszcza tego "wynalazku" co zmienił p-64.

A temu koleżce, co pociągnął serią na strzelaniu zabrali karabinek do rusznikarza. Przed wartą mu oddali. Po pierwszej warcie strzelił w takie czarne kółko na budynku. :jezyk1:

Eksperyment Discover.pl

żle napisałem hehe w armi było krócej bo robiłem to 2x dziennie i raz w tygodniu strzelnica , jak obliczyłem to przez 3 lata wyplułem koło 10K pestek :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

https://pl.youtube.com/watch?v=lvMvjg9Yowo&...feature=related - ta "armata" została zaprojektowana z premedytacją w celu raczej demonstracyjnym niż dla praktycznego użycia. Pistolet z zamkiem karabinowym, jest zbyt ciężki i za wielki, przez to niepraktyczny - a spróbuj oddać kilka strzałów raz za razem :D

W filmach dobrze wygląda :D I grach :D

Ktoś ma dane o produkcji? Zdaje się, że w Izraelu produkują na licencji...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności