Skocz do zawartości

Cześć

Bzyq

Rekomendowane odpowiedzi

A co to za stronka? Czym się zajmujesz?

Narazie jest to blog z wierszami kolegi, tu masz link: www.fascyn.webd.pl

Wiem, że ta strona nie dorasta do pięt tym, które publikujecie na Waszej stronie. Mam nadzieje, że uda mi się choć trochę ją poprawić.

Nie oceniajcie jej byt surowo, większość rzeczy, która tam się znajduje powstała metodą prób i błędów. Co prawda istnieje już od kilku miesięcy i ma już swoje miejsce w google, ale nadal nie mogę sobie poradzić z wieloma sprawami. Nie mam zielonego pojęcia jak ją skutecznie reklamować, co zrobić, żeby jeszcze wyżej podskoczyła w wynikach.

Na forum wiedzę bardzo wiele ciekawych informacji, ale dość ciężko je wyciągnąć z tych wielostronicowych dyskusji.

Obecnie jestem uczniem klasy maturalnej z roz. Informatyką. Ze stronkami nie mam zbyt wiele wspólnego (ta powyżej to moja pierwsza).

Więcej doświadczenia mam w programowaniu (pascal, uczę się c++) i w grafice komputerowej.

Co to było za czasopismo, tytuł wyleciał mi z głowy. Chyba jakiś webmaster, wiem, że tylko w empiku to widziałem. W kioskach tego nie ma, a i swoją cene to ma. O ile dobrze pamiętam swego czasu link do Waszej strony był rónież w KŚ Ekspert.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności