Skocz do zawartości

Ban za DMOZ-a ?

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie przed chwilą przeczytałem, że Google wreszcie robi porządek z kopiami katalogu DMOZ. Strony zostają masowo wyrzucane z indeksu.

Jednak nie to jest najgorsze. Za "posiadanie" kopii DMOZ-a można zostać zbanowanym. Już kilka stron linkujących do takiej kopii zostało usuniętych z wyszukiwarki. (Sam sprawdzałem!). Dobrze, że nie wylatują strony linkowane z DMOZ-a.

Na razie Google nie potwierdza tych informacji, ale wszystko wskazuje na to, że ktoś nieźle się wkurzył.

Ciekawe, jak będą jutro wyglądać wyniki...

Więcej informacji poniżej:

Źródło: https://tinyurl.com/6zh2c

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

przez pierwsze 10 sekund az mi braklo oddechu jak to czyalem

Taki był mój cel.

Też miałem pomysł z tym przejęciem Google przez MS, ale to chyba byłoby zbyt mało prawdopodobne, żeby ktoś w to uwierzył.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Też miałem pomysł z tym przejęciem Google przez MS, ale to chyba byłoby zbyt mało prawdopodobne, żeby ktoś w to uwierzył.

tak wlasnie myslalem ale chcialem zeby to mialo charakter zartu - ciekawe czy ktos chociaz przez ulamek sekundy uwierzyl 8)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności