Skocz do zawartości

Siła linków

FightBu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie jak lepiej zrobić:

1) 1000 linków z systemu prowadzące do pozycjonowanej strony

2) 1000 linków z systemu prowadzące do strony tematycznie związanej z stroną pozycjonowaną

strona tematyczna ma 4 podstrony wiec wychodzi po 200 linków, na stronie glownej i podstronach mam 2 linki czyli w sumie 10

czy te 10 linków(podlinkowanych 1000 linkami z systemu) będzie miało taką samą moc jak 1000 bezpośrednio prowadzących do strony pozycjonowanej ? może mniejszą ? a może większą :) ?

.

Witam

Mam pytanie jak lepiej zrobić:

1) 1000 linków z systemu prowadzące do pozycjonowanej strony

2) 1000 linków z systemu prowadzące do strony tematycznie związanej z stroną pozycjonowaną

strona tematyczna ma 4 podstrony wiec wychodzi po 200 linków, na stronie glownej i podstronach mam 2 linki czyli w sumie 10

czy te 10 linków(podlinkowanych 1000 linkami z systemu) będzie miało taką samą moc jak 1000 bezpośrednio prowadzących do strony pozycjonowanej ? może mniejszą ? a może większą ;) ?

Moim skromnym zdaniem to ilość 1000 jest zbyt mała aby pisac tu o mocy linków, powyżej 10 000 można o czymś pogadać :)

Poza tym jeśli masz na jednej stronie 200 linków do jednej tylko strony to zostaniesz potraktowany jako spamer.

.

Poza tym jeśli masz na jednej stronie 200 linków do jednej tylko strony to zostaniesz potraktowany jako spamer.

chyba sie nie zrozumieliśmy na jednej stronie/podstronie są 2 linki - a do tej strony/podstrony prowadzi 200 linków :)

a co do ilości linków 1000 to tylko przykład .. moze być i 10 000, chodzi mi tutaj o uchwycenie zależności .. czy moc 10 linków na 5 podstornach (kazda podstorna podlinkowana 200 / 2000 linkami z systemu = w sumie 1 000/10 000) ma taką samą siłę jak 1 000/10 000 linków bezpośrednio prowadzących do pozycjonowanej strony

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności