Skocz do zawartości

Lista kopiarek internetowych powodujących filtry!

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że masz wysoko postawione ambicje życiowe: ukraść, zarobić na tym i jeszcze obrazić poszkodowanego. Musisz być bardzo szczęśliwym człowiekiem. Tworzysz taką prawdziwą społeczność internetową w której odgrywasz rolę dresa z pod bloku ...

Ukraść co? coś co google i tak kopiuje na swoje strony? metatagi tak samo pobierane są przez szookospamy jak i qlweby. nie wylistowałeś tam samych proxy, jeżeli ktoś podpieprzył je teraz w spam reporcie, albo ktoś z google je zobaczył zanim łaskawie wyedytowałeś post, to strony te możliwe że już poleciały z indeksu. Przez pokemona

A jaką pozycję mają słowa zawarte w tych artykułach?

Bo chyba się nie zrozumieliśmy, ja piszę o kopiowaniu całych bądź prawie całych stron. I nie chodzi mi o indeksacje tylko o pozycje.

Robisz chyba to pod systemy? Albo masz gigantyczną ilość linków które pozwalają ci wybić "twój" artykuł ponad te 2-5k kopii.

Jeżeli nie umiesz zoptymalizować strony, to jest to Twoja sprawa i pisanie z płaczem jak to źle robią i listowanie stron zaplecza na forum, gdzie ludzie z google na 100% je czytają jest lameriadą.

Tak zdaję sobie sprawę że ruch na stronie nie odbywa się tylko przez bezpośrednie wejścia z google.

Chodzi mi o to że mając domenę w okresie "prenatalnym" każda kopia przez webproxy itp. pakuje ją w filtr lub jest wyprzedzana przez własne kopie w wynikach. A 20k to chyba jakaś przyzwoita liczba zindeksowanych linków jak na pierwsze miesiące istnienia strony.

Prędzej w filtr wpakowały Cię te 20k linków niż proxy

Zacznij analizować i wyciągać wnioski i przestań wróżyć z fusów i zachowywać się jak rozkapryszone dziecko, które dokopie innym, bo to przez nich lód mu się roztopił...

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

problem jest inny ... powoli nie ma co kopiować :soczek:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

"uderz w stół a nożyce się odezwą"

1) Google kopiuje strony ale nie wstawia do nich swoich reklam i nie wykorzystuje ich treści do budowy zaplecza.

2) Jak ktoś kradnie to znaczy że ty też możesz? Moralność Kalego ...

3) Oczywiście pokemonem łatwiej nazwać kogoś kto nie wykorzystuje perfidnie i pernamentnie pracy innych, no cóż każdy żyje w swoim świecie.

4) Jak cię stać tylko na kopiowanie ...

Bardzo dobrze wyciągam wnioski. Napisze sobie robota do spam raportów żeby zgłosić proxy właściwą ilość razy z różnych ip.

Bo mam do tego prawo żeby moja strona była wykorzystywana tylko przeze mnie.

Może to ty masz problem z pozycjonowaniem i optymalizacją i dlatego się uciekasz do takich metod.

Jak tak lubisz kopiować to przepisz sobie encyklopedię i ją opublikuj ...

Jak ci się wydaje że ustalenie tego czy spam jest spamem wymaga zgłoszenia to masz problem ...

Tak potup jeszcze nóżką że komuś się nie podoba to co robisz ...

A może powinienem cię przeprosić z tego powodu że śmiem poruszać ten temat?

problem jest inny ... powoli nie ma co kopiować :soczek:

;)

Zawsze jest co kopiować, tylko żeby ktoś się wysilił na tyle aby pomieszać tekst i skorzystać z synonimów.

Na tym by wyszedł dobrze właściciel spamów jak i właściciel strony.

Proszę, gotowe rozwiązania dla spamerów:

https://synonimy.ux.pl/

nihil fit sine causa

Następna ciota po dupkach z onetu podająca publicznie adresy spamów innych osób...
Widzę że masz wysoko postawione ambicje życiowe: ukraść, zarobić na tym i jeszcze obrazić poszkodowanego. Musisz być bardzo szczęśliwym człowiekiem. Tworzysz taką prawdziwą społeczność internetową w której odgrywasz rolę dresa z pod bloku ...

Zaraz będzie blokada i tyle. Proszę przestać. Fin

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

1) Google kopiuje strony ale nie wstawia do nich swoich reklam i nie wykorzystuje ich treści do budowy zaplecza.

ja to inaczej widzę ;) system cachowania google, który kopiuje nasze strony to jest część ich zaplecza (innego niz Wasze, ale zaplecza :soczek:), a po 2 to jakby nie patrzec w serpach sa kawalki naszych stron w zaleznosci od kluczy i tam reklamy sa ;)

milej zabawy wieczorem :))

a ja rączki całuję tym co skopiują mi jedynie title, description i parę linijek tekstu ze strony głównej, dzięki nim mam kilkadziesiąt tysięcy linków do mojej strony i to z anchorem z title, a poza tym kopiowane są praktycznie tylko strony z top10, więc już strona musi mieć te kilka tysięcy linków

Że tak spytam, do czego dąży dalej ta "rozmowa" ?

Miłej zabawy wieczorem ;-)

bledne kolo :)

lolaxxxxx, a niech sobie jest FSB. Co nie zmienia faktu ze jak bedziesz mial pare dobrych linkow i G bedzie cie czesto odwiedzac i szybciej zaindeksuje nowa podstrone niz w smieciu ktory dopiero co ja pobral.

Co do FSB, to od ponad roku sie z nim nie spotkalem, powolutku linkuje i systematycznie stronki sie pna do gory i zostaja tam ;)

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

Samo pozycjonowanie jest spamem i nie próbuj wmawiać ludziom, że robisz to bo wysoka pozycja Ci się należy. Bo ci się nie należy, jak by sie należała nie musiał byś się uciekać do technik pozycjonowania. Nazywanie spamem stron które kopiują treści i wysyłaniem ich na spamliste jest zwykłym hipokryzmem z twojej strony.

Kolejna sprawa że czyniąc w ten sposób zrobisz sobie tylko krzywdę jak wk..sz tym kilkaset osób. Uwierz mi nie warto. Lepszym wyjściem jest wziąśc się do roboty, poszerzyć swoją wiedzę na temat pozycjonowania i seo i wyprzedzić konkurencję. Płakanie i biadolenie nic nie da jak ktoś juz powiedział.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

2) Jak ktoś kradnie to znaczy że ty też możesz? Moralność Kalego ...

3) Oczywiście pokemonem łatwiej nazwać kogoś kto nie wykorzystuje perfidnie i pernamentnie pracy innych, no cóż każdy żyje w swoim świecie.

4) Jak cię stać tylko na kopiowanie ...

Ad1: google nie wstawia reklam?

a adsense w wynikach wyszukiwania to co?

Ad2: dowiedz się co to moralność kalego...

Ad3: nijak to się ma do Twoich sposobów seo; dotyczyło to tego, że wstawiasz linki do czyjegoś zaplecza na forum

Ad4: nie tylko :)

Kali – jedna z drugoplanowych postaci powieści W pustyni i w puszczy Henryka Sienkiewicza. Jest to Afrykańczyk z plemienia Wa-Hima, uratowany i uwolniony przez Stasia; towarzyszył chłopcu i małej Nel aż do spotkania się z kapitanem Glenem i dr Clarym. Staś w trakcie podróży próbował wykształcić europejski sposób myślenia u Kalego, co owocowało wieloma zabawnymi sytuacjami. Kali był bardzo przesądny i wierzył, że każda zła sytuacja jest spowodowana tym że "złe Mzimu" się zdenerwowało. Był wierny, oddany i posłuszny Stasiowi i wierzył we wszystkie jego słowa.

Kali posługiwał się charakterystycznym sposobem mówienia - wszystkie czasowniki umieszczał w bezokoliczniku. W rzeczywistości w wielu językach afrykańskich istnieje rozbudowana koniugacja, jednak celowe popełnianie błędów gramatycznych jest formą uznania swojej niższości.

Do języka potocznego wszedł zwrot moralność Kalego. Oznacza podwójny system oceny uczynków, w zależności od tego kto ich dokonuje. Cytat z powieści:„ Jeśli ktoś Kalemu zabrać krowy (...) to jest zły uczynek (...). Dobry, to jak Kali zabrać komu krowy.

Oto moj unikalny wpis w tym temacie

seo is dead

"jubi kopiować teksty z innych stron dobrze, podać linka do kopii jubi źle"

Ale odeszliśmy od tematu:

1)dalej uważam że curlowanie innych stron na własnych domenach jest szkodliwe

2)chciałem stworzyć listę takich proxy i tyle

3)"linkowanie wewnętrzne" jeszcze wam wyjdzie bokiem zgodnie z prawem Murphiego "co dwa lata Google może dwa razy więcej" a potem będzie płacz i zgrzytanie zębami. Już jest SI, "śmierć qlwebów" i spam raporty a co będzie dalej?

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności