Skocz do zawartości

Lista kopiarek internetowych powodujących filtry!

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

Ad2. Proxy nie jest szkodliwe, bo...

No właśnie czemu?

Ad1. Proxy nie polega na curlowaniu innych stron.

Nie wiem na czym polega phpproxy i czym się różni od zwykłego proxy i w jaki sposób uzyskuje dostęp do strony i nie chce mi się tego czytać.

Ważne jest to że 'moja strona'==='nie moja strona' :)

nihil fit sine causa

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

lolaxxxxx - proszę bardzo: https://proxy.org/ :) 15,449 www proxy. Powiem tylko, że google ma mechanizmy, które usuwają takie proxy bardzo szybko z indeksu, nawet oficjalnie w jakimś video Matt o tym mówił.

Ale jak chcesz szukać to życze powodzenia :) Kilkaset dziennie możesz dodawać do listy. Ja bym ten czas poświęcił na pozycjonowanie a nie walkę z wiatrakami, bo i tak nie wygrasz!

"jubi kopiować teksty z innych stron dobrze, podać linka do kopii jubi źle"

Ale odeszliśmy od tematu:

1)dalej uważam że curlowanie innych stron na własnych domenach jest szkodliwe

2)chciałem stworzyć listę takich proxy i tyle

3)"linkowanie wewnętrzne" jeszcze wam wyjdzie bokiem zgodnie z prawem Murphiego "co dwa lata Google może dwa razy więcej" a potem będzie płacz i zgrzytanie zębami. Już jest SI, "śmierć qlwebów" i spam raporty a co będzie dalej?

To nadal nijak się ma do moralności kalego :)

ad1 - zależy dla kogo

ad2 - stwórz sobie qlweba, dodaj do list i zapros spamiarki - ludzie sami sie dodadza i wszyscy beda zadowoleni

ad3 - o teorii si i domniemanej smierci qlwebow sporo osób (w tym ja) ma nienajlepsze zdanie, ale już nie chce mi się wyprowadzać ludzi z błędu; spam raportom jak widzę sam kibicujesz, wiec w tej kwestii nie ma co dyskutowac.

lola(ilestamiksów), zanim napiszesz kolejnego posta, siądź, walnij ze dwa razy głową w monitor, przeczytaj jeszcze raz a jak to nie pomoże to zawołaj mamę/tatę/brata/siostrę/dziewczynę/żonę i niech oni przeczytają, jeżeli jeszcze to nie pomoże to wyłącz komputer, pobiegaj z godzinkę i wróć. Może to uchroni nas przed tak głupimi postami. :-|

Chodzi tak, jak go sobie ustawisz.

Panel kontrolny > Ustawienia forum > Twoja strefa czasowa > GMT +1

:P

Mi tez wraca humor czytam jak ktoś pisze takie ciekawostki przyrodnicze

nie wszystko jest w życiu tak proste jak byśmy sobie tego życzyli

lola(ilestamiksów), zanim napiszesz kolejnego posta, siądź, walnij ze dwa razy głową w monitor, przeczytaj jeszcze raz a jak to nie pomoże to zawołaj mamę/tatę/brata/siostrę/dziewczynę/żonę i niech oni przeczytają, jeżeli jeszcze to nie pomoże to wyłącz komputer, pobiegaj z godzinkę i wróć. Może to uchroni nas przed tak głupimi postami. :-|

proponuje przenieść temat do kosza

nihil fit sine causa

offtop jak cholera, ale niech Ci będzie:

Twoja 'modyfikacja' filozofii kalego:

"jubi kopiować(1) teksty z innych stron dobrze(a), podać(2) linka do kopii jubi źle(:D"

czyli: jeżeli 1 to a, jeżeli 2 to b

Kali:

jeżeli kali ukraść(1) jest ok(a), jeżeli ukraść(1) kalemu, to już nie(:D

czyli: jeżeli 1 to a, jeżeli 1 to b

Te linki do słownika nie są do końca trafne w tym przypadku, ale warto byłoby jeszcze zrozumieć ich zawartość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności