Skocz do zawartości

Lista kopiarek internetowych powodujących filtry!

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"kali ukraść krowa dobrze"

1)podaje linki do spamów

2)ty się oburzasz

Wniosek: podałem prawdopodobnie linka do twoich spamów lub w inny sposób zagroziłem twoim interesom

Założenie: link był do twoich spamów

1)treść na podanych stronach należy częściowo do mnie

2)umieściłeś moją treść bez mojej zgody

Wniosek: ukradłeś ale uważasz że wszystko jest w porządku

"ukraść kali krowa źle"

1)podaje linki do spamów

2)ty się oburzasz

Wniosek: podawanie linków do spamu jest według ciebie złe

Wniosek ogólny:

Dopasowujesz własne zasady moralne do twoich aktualnych potrzeb bez względu na to czy zasady ogólnospołeczne są w nimi w zgodzie.

nihil fit sine causa

W tym przypadku ukraść===podać. <= metafora(przenośnia)

Wiem że to by pasowało bardziej do "kali ukraść krowa dobrze:D, krzyczeć że kali ukraść krowa źle:(".

Tu chodzi o to, ze jubi nie ma pretensi do tych ktorzy skopiuja jego tresc. A zdanie typu

kali ukrasc krowa, to zle jak kali krzyczec etc to jest tautologia, ze zdania o dowolnej tresci wynika zdanie o dowolnej tresci. jesli jablko jest zielone to jablko jest smaczne. itp

seo is dead

wasza przeczytać dokładnie "pustynia i w puszcza" potem piana bić ..... jest link z info o autor być dobrze.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tu chodzi o to, ze jubi nie ma pretensi do tych ktorzy skopiuja jego tresc

Odwołuję się do bardziej ogólnego znaczenia ...

Świat nie jest albo czarny albo biały tylko kolorowy. Nawet pomiędzy #123456 a #123457 jest całe mnóstwo kolorów ...

Do fanów Topora, Monty Phytona czy Hitchhiker's Guide to the Galaxy na pewno nie należycie ...

No cóż ale dostrzeganie bardziej metaforycznego sensu w tej branży jest chyba wadą ...

nihil fit sine causa

Wniosek ogólny:

Dopasowujesz własne zasady moralne do twoich aktualnych potrzeb bez względu na to czy zasady ogólnospołeczne są w nimi w zgodzie.

omfg

gratuluję umiejętności wyciągania wniosków i znajomości logiki ;)

ale o tym dość, bo powoli zaczynam mieć dosyć Twoich teorii

Wracając do tematu - dla mnie podawanie linków do czyjegoś zaplecza w miejscu, z którego na 90% poleci chetny do google i poda to do spam reportu to takie samo podpieprzanie jakbyś sam podał te strony do spam reportu; tego faktu nie zmienisz nawet stwierdzeniem że Święty Mikołaj jest protoplastą predatora, a skrzaty alienów.

Ciesze się że wreszcie przyznałeś mi rację :P

to takie samo podpieprzanie jakbyś sam podał te strony do spam reportu

Po chwili zastanowienia można dojść do wniosku że to jest bardziej skuteczne :D

Właśnie się wbiłem dzisiaj do top10 na frazy po 300 mln wyników :), w połączeniu z wiedzą zdobytą w tym wątku będzie jeszcze lepiej:)

Za podanie linków przepraszam, za wiedzę dziękuję.

Temat do kosza ...

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności