Skocz do zawartości

Dodawarka do Precli by Dodawarka.info

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli chodzi o tag, którego nie zapamiętuje, a byłby przydatny to jest <p></p>

Sorrow, proszę Cię, nie ucz mnie korzystania z mieszarki, bo już mnie mmarek nauczył. :rolleyes: Ty mi załatw mozliwośc stworzenia nowego konta. Stworzyłem nowe konto, ale na razie teoretycznie, bo system nie zapamiętał mojego nicka i nic jeszcze nie zrobił. Adres poczty łyknął, ale nicka moge wpisywać jakiego zechcę ponownie i za każdym razem melduje, że w ciągu 10 minut do 3 godzin stworzy konta. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Do dodania mam 2868 i do zarejestrowania też 2868, to chyba błąd jest, bo w wysłanych artykułach mam to samo, czyli 2868. Z kolei w "rozpocznij dodawanie" 1299. Cos tu sie nie zgadza.

W każdym razie nadal dodawarka dla mnie nie do użycia. Sorrow, zróbmy to raz, a porządnie, bo czas płynie.

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 lata później...
  • 4 tygodnie później...

witam, dzisiaj spróbowałem po raz pierwszy z tego projektu i już mam pytanie:

na maila przychodzi login i hasło do WP czy to oznacza że dodawarka zarejestrowała mnie tam poprawnie, i tam zostanie dodany wpis?

Co zrobić z tymi "do zarejestrowania" kiedy jest tam obrazek do przepisania? Kiedy pojawia się pierwszy raport z dodanych PP?

• 2 miesiące temu...
witam, dzisiaj spróbowałem po raz pierwszy z tego projektu i już mam pytanie:

na maila przychodzi login i hasło do WP czy to oznacza że dodawarka zarejestrowała mnie tam poprawnie, i tam zostanie dodany wpis?

Co zrobić z tymi "do zarejestrowania" kiedy jest tam obrazek do przepisania? Kiedy pojawia się pierwszy raport z dodanych PP?

Ja tez mam mase pytań odezwij sie do mnie na PW sorrow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności