Skocz do zawartości

Promocja strony- pytanie laika

glamour-studio

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie zaraz spadam na sylwestra ale mam jeszcze jedno pytanie...

Na jednym z katalogów obok mojego wpisu wyświetla się Page Rank - 9, nie wiem co to jest ale nie brzmi dobrze...

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Michał

Glamour Studio Fotografii to młodość, energia, profesjonalizm. Zapraszam do współpracy zainteresowanych, mam do zaproponowania najwyższej jakości zdjęcia wielkiego formatu charakteryzujące się najlepszą na rynku jakością i trwałością. Najstarsze miasto w Polsce- Kalisz w fotografii.

Doradzam:

1 wykupienie linków na stronkach związanych z foto,

2 wykupienie linków na solidnych mocnych stronach

3 postawienie 20 wlasnych galerii foto.

Polecam fajne darmowe i proste skrypty copermine i inne ( ten jest polski i fajny - IMGallery - fotograficznie.waw.pl)

4 postawienie 1-2 for na temat foto, które same się rozrosną jak krzaki.

Polecam fajne darmowe i proste skrypty smf, lub PunBB, w razie ostatecznosci phpbb3, ale nie przemo.

5 napisanie i dodanie artów do precli

katalogi - to tylko dodatek - skutek którego poczujesz nie takszybko.

Powodzenia.

Witam,

Adres mojej firmy już widnieje w google. Po wpisaniu glamour studio wyskakuję na 5 miejscu, po wpisaniu glamour studio fotografii na pierwszym miejscu ale to nie jest szczyt moich marzeń. Mam jeszcze pytanie dotyczące precli.

Czy w artykułach mogę podawać regionalne frazy (czyli z miastem w nazwie)? Zależy mi na tym żeby wypromować pewną frazę z nazwą Kalisz w tytule ale nie wiem jak skonstruować artykuł żeby takie frazy zawrzeć... Czy można pisać artykuły typowo reklamujące moją firmę czy jest to nieetyczne?

Muszę Wam powiedzieć że całkiem fajne to pozycjonowanie :D

Pozdrawiam

Glamour Studio Fotografii to młodość, energia, profesjonalizm. Zapraszam do współpracy zainteresowanych, mam do zaproponowania najwyższej jakości zdjęcia wielkiego formatu charakteryzujące się najlepszą na rynku jakością i trwałością. Najstarsze miasto w Polsce- Kalisz w fotografii.

Czy w artykułach mogę podawać regionalne frazy (czyli z miastem w nazwie)?

Oczywiście.

Zależy mi na tym żeby wypromować pewną frazę z nazwą Kalisz w tytule ale nie wiem jak skonstruować artykuł żeby takie frazy zawrzeć...

Kombinuj :D

Czy można pisać artykuły typowo reklamujące moją firmę czy jest to nieetyczne?

Pewnie, że można :D

No i chyba zonk... Albo dostałem bana albo stało się coś innego niedobrego. Wczoraj byłem na pierwszych miejscach pod frazami glamour studio i glamour studio fotografii, dziś mnie tam nie ma... Macie jakiś pomysł co się mogło stać?

No i chyba zonk... Albo dostałem bana albo stało się coś innego niedobrego. Wczoraj byłem na pierwszych miejscach pod frazami glamour studio i glamour studio fotografii, dziś mnie tam nie ma... Macie jakiś pomysł co się mogło stać?

Domena jest świeżo zaindeksowana więc przygotuj się na skoki pozycji. W tej chwili widzę ją na pozycji 5 i 3 :)

Dzięki Panowie trochę się uspokoiłem, choć nadal nie ma mnie w google. Forum czytam codziennie po trochu, wciąga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności