Skocz do zawartości

Alternatywa dla wykopa

Beckson

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż, może się uda, a może nie. Prezentuje Wam nową stronę typu "bookmarking". Obecnie jeszcze beta i wymaga z pewnością pewnych poprawek. Jedyne czego mi potrzeba, to użytkownicy :P i po cichu liczę na małą pomoc z Waszej strony.

Bez użytkowników, pewnie pójdzie na zaplecze. Jak wszystko zacznie działać, to może będzie alternatywą dla wykop.pl :spam: Obecnie nie wiem jeszcze na jakie frazy ją pozycjonować, może "śmieszne filmiki"?

Obecnie w budowie:

-zmagam się z kodowaniem meta

-polityka prywatności, regulamin

Reszta powinna być ok, więc zapraszam do testów, rejestracji i dodawania ciekawych stron, newsów, filmików.

adres: www.koozi.net

Pozdrawiam

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Pomysł w tej chwili jest już obcykany. Najlepiej niech to będzie strona tematyczna. np.rozrywka, śmieszne filmiki, fotki itp.. Ciężko się będzie wybić, bo wykop to monopol, wydali dużo hajsu na promocje i mają to co chcieli - sukces. Tobie też tego życze.

Szata graficzna nawet fajna, ale ja bym zmienił logo na takie w trendach web 2.0, i dodał bym kilka zmian do tego pligg'a

To prawda. Zastanawiam się jednak nad kupnem jakiejś templatki. Problem w tym, że większość stron oferująca płatne szablony wygląda co najmniej nierzetelnie. :) Z kolei na innych jest jedynie formularz kontaktowy, przez który wysłałem kilka zapytań.

Na razie jednak muszę zdobyć jakąś drobną grupę użytkowników, którzy zaczęliby coś dodawać. No i jestem pod wrażeniem, jak googiel szybko zaindeksował stronę.

bodylike.pl - naturalne kosmetyki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności