Skocz do zawartości

jak w dreamhost.com

m-grzyb

Rekomendowane odpowiedzi

wiele ludzi już narzeka na DreamHost, poczytaj na google, nawet na blogach autorzy piszą jakie mają awarie itp.

ja nie wiem bo nigdy ich nie używałem, ale zdecydowanie polecam www.HostGator.com pakiet BABY. Nadal grosze sie płaci a ma sie brak limitów, 600 GB / 6000 GB bez ukrytych limitów na hits, dzienne cząstkowe i inne jakich wiele u wielu takich firm.

Myśl i bogać się

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wiele ludzi już narzeka na DreamHost, poczytaj na google, nawet na blogach autorzy piszą jakie mają awarie itp.

ja nie wiem bo nigdy ich nie używałem, ale zdecydowanie polecam www.HostGator.com pakiet BABY. Nadal grosze sie płaci a ma sie brak limitów, 600 GB / 6000 GB bez ukrytych limitów na hits, dzienne cząstkowe i inne jakich wiele u wielu takich firm.

możesz podać adresy stron ja HG?

404.tf

najlepsze w HostGator jest to że nie limitują tak jak im podobne hostingi w USA, jedyny limit jaki mają to 25% użycia ogólnego CPU przez dłużej niż 90 sekund

inne hostingi mają ukryte limity na hits, ilości plików, godzinne transfery itp.

tutaj masz liste niektorych stron u nich hostowanych: https://www.domaintools.com/registrant-search/?∧[]=Hostgator.com

a bezpośredni przykład to ta:

Media Internet Komórki Gadżety

Myśl i bogać się

jedynie chyba site5.com ma niższe pingi - ~120ms

inne hostingi mają ukryte limity na hits, ilości plików, godzinne transfery itp.

Gdzie Ty masz hosting, który limituje ilość plików na serwerze, albo godzinne transfery... pierwsze słyszę !

Biuro Obslugi Klienta www.cal.pl bok@cal.pl

tel. +48 61 6703221

kom. +48 603892579, +48 601772245

Po 3 tygodniach uzytkowania jak na razie nie narzekam na dreamhost:

Load Averages 1.11 1.53 1.66

Stronki zawsze sie wczytują, nawet szybciej niż u niektórych polskich hostingach chwalonych tutaj na forum. A używam tylko do zaplecza na roznych Ipkach ;) i to mi sie podoba najbardziej. Po prostu niektórzy trafiaja na zawalone maszyny i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności